W
Adam oynamıyor ki oynadığı maçlarda ruhsuz. Metehan 5 kati iyiNellson Roma'ya gitmiş tehlikeli değil mi ? Defansta oynayacak oyuncu azaldı
Gittiği iyi olduNellson Roma'ya gitmiş tehlikeli değil mi ? Defansta oynayacak oyuncu azaldı
Maç devam ediyor hocam.Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe ile puan farkı 4'e indi
Ekli dosyayı görüntüle 65172
Maç SonucuGalatasaray, Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe ile puan farkı 4'e indi
Ekli dosyayı görüntüle 65172
Okan Buruk gitmeli. Arda Turan gelebilir.Artık Galatasaray önümüzdeki sezon hazırlanmalı.
İlk iş tabii ki Osimhen’in bonservisi zorlanmalı, çünkü mevkiinin yanı sıra marka da bir transfer olacak, birçok gelir yolları açılacak. Ama oldu da alınamadı, o zaman atletik bir forvet alınmalıdır. Önerim: Crystal Palace’ın forveti Jean Philip Mateta.
İkinci iş; Nicole Zaniolo, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelson ve Kerem Demirbay ile kesinlikle yollar ayrılmalı. Çoğunluğun aksine Cuesta’nın kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü atletik bir stoper.
Üçüncü iş, Okan Buruk ile yolların ayrılması. Şampiyon olsa dahi Avrupa’da iyi ilerleyemiyor olması Galatasaray tarafından kabul edilebilecek bir durum değil. Yerine Roberto Mancini veya onun ayarında bir teknik direktör gelmelidir.
Dördüncü iş, artık bir formasyon belirlenmesi lazım. Şu anki duruma göre bize en uygun formasyon 4-1-3-2.
Beşinci iş, defans özellikleri de iyi olan bir sağ kanat beki alınmalı. Benim adaylarım Trabzonspor’dan Malheiro ve önümüzdeki sezon 11 şansını kaybedecek olan Real Madrid’ten Lucas Vazquez.
Kiradan dönecek oyuncuları ve bonservisi alınacak oyuncuları da hesaba katınca bu işlerle önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde iyi ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.
Futbol sayfaları için uye sayısı yeterli değil daha sitede. Bir kaç ilgilenem üye vardı. Onlarda bıraktı.spor la kimse ilgilenmiyor gibi
Ben aslında takım olarak Beşiktaşlıyım ama diğer tüm takım başlıklarına, Trabzonspor'a bilr yazarım hocam,Galatasaray başlığına uzun süredir mesaj girilmemiş. Forumda hiç yok mu Galatasaray taraftarı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.