Hah, ben sizi Hint ligi takımıyla 4-1 yenmiştimBende sizi yanlislikla 7-0 yendim
Konuyu dağıtmayın yüzbaşımBen fmde yendim ama
Sen onu boşver teklif ne okey miBurası rütbeli doldu yaw...
O zaman şöyle yapalım, tamam...Konuyu dağıtmayın yüzbaşım
@quatro çavuş
Bak
Son teklif
Ben sana Chevailer,Singo ve Coman veriyorum
Sen bana bir Cuesta, 25 Milyon €, 3 Manda, 5 kilo pastırma veriyorsun, tamam mı
Çavuşum, aslandan hamstere dönmüşünüzOkan Hocam kafaya koydu, Zaniolo'yu milli takıma sokacak. Şu Zaniolo'yu bir kazansak aslında varya Haaland dışkı yemiş yanında. (Halk dilinde dışkı, tıp dilinde b.k şeklinde tanımlanır)
Komutanım sincaptır kendisi, hamster deme üzülür. En sevdiğim hayvandır. Kimseye zararı yoktur benim gibi. Bir de, çavuş maaşıyla anca sincaba gücümüz yetiyor. Sizin gibi otobüs alacak gücümüz yok...Çavuşum, aslandan hamstere dönmüşünüz
Sane, Oshimen gibi lige ısındığı zaman gol ve asist katkılarını verecektir. Galatasaray diğer büyük kulüplerin idman stilini kendilerine uyarlasa kimse tutamaz (Mesela Bayern Münih)
Sincapımızdan espriler
@quatro çavuşumla makarasını yaptık ama Chevailer de yattı sanırımEderson veya başka iyi bir kaleci gelse iyi olurdu.
Binbaşım bahsettiğimiz adam Donnaruma yani, UCL şampiyonu ve İtalya milli takım kalecisi. Üzülülürken bile düşünüyor insan: Ulan yattı ama yatmasaydı ne olucaktı ki diye. Biz Osimheni sindirmek için soda üstüne soda içiyoruz hala nasıl yatmadı diye...Sincapımızdan espriler
Sizin bir Donnarumma işi bir ara vardı o yattı sanırım, zaten imkansızdı ki
Bana bunlarla gelirsen binbaşım daha olası. Olabilitesi %10 derim, Donnaruma %5'miş. Oran 2 katı daha yüksek en azından...@quatro çavuşumla makarasını yaptık ama Chevailer de yattı sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.