Tema düzenleyici

Galatasaray UCL kurasi Sohbet Yorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke Uefa ya kalma olayı olsaydı . Demek kalkmış o halde elenir muhtemelen . Bari 6-7 puan kazandırsa bu sene . Monaco'yu dışarda yenmesi sürpriz olmaz .

Galatasaray'ın, Frankfurt maçı, sonuç açısından bir hezimet oldu kabul ediyorum. Ama futbol böyle birşey yapacak bir şey yok, atamayana atarlar kuralı her maçta geçerli, xenon farları açıp, önümüzdeki maçlara bakacağız ama takdir edermisiniz bilemem, ilk attığımız golden sonraki pozisyonlarda, Barış'ın harcadığı pozisyonu atamamak zor olandı, Barış zor olanı yaptı. Kale arkası seyircilere gıcık oldu herhalde, birini gözüne kestirdi, ona doğru salladı topu. Al sana maç 2-0, yine bir pozisyonda, Sane bir ara topu atabilse Yunus yine karşı karşıya %100 pozisyon, maç 3-0. Torera'nın pozisyonu bence faul değil maç 4-0 olacaktı belki de. Ondan sonra, değil Alman panzeri, Merkel, yurofaytır ile, doçlant ordusu ile, doyçebank ile gelse, çevirebilir miydi o maçı takdirlerinize bırakıyorum. Ben ilk 24 arasına gireceğimize inanıyorum. Ve Galatasarayıma diyorum ki bizler inandık, sizde inanın...

Her zaman dediğim gibi, ben futbolu sevmiyorum, ben Galatasaray'ı seviyorum...💛❤️

Konu sahibi
Galatasaray'ın, Frankfurt maçı, sonuç açısından bir hezimet oldu kabul ediyorum. Ama futbol böyle birşey yapacak bir şey yok, atamayana atarlar kuralı her maçta geçerli, xenon farları açıp, önümüzdeki maçlara bakacağız ama takdir edermisiniz bilemem, ilk attığımız golden sonraki pozisyonlarda, Barış'ın harcadığı pozisyonu atamamak zor olandı, Barış zor olanı yaptı. Kale arkası seyircilere gıcık oldu herhalde, birini gözüne kestirdi, ona doğru salladı topu. Al sana maç 2-0, yine bir pozisyonda, Sane bir ara topu atabilse Yunus yine karşı karşıya %100 pozisyon, maç 3-0. Torera'nın pozisyonu bence faul değil maç 4-0 olacaktı belki de. Ondan sonra, değil Alman panzeri, Merkel, yurofaytır ile, doçlant ordusu ile, doyçebank ile gelse, çevirebilir miydi o maçı takdirlerinize bırakıyorum. Ben ilk 24 arasına gireceğimize inanıyorum. Ve Galatasarayıma diyorum ki bizler inandık, sizde inanın...

Her zaman dediğim gibi, ben futbolu sevmiyorum, ben Galatasaray'ı seviyorum...💛❤️
5 yediğiniz takım Union Berlimdeb 4 yedi
Ne kadar rezalet bir takım olduğunuz tescillendi

5 yediğiniz takım Union Berlimdeb 4 yedi
Ne kadar rezalet bir takım olduğunuz tescillendi
Sağlık olsun binbaşım. 90-91 sezonunda, sizin kendi evinizde 6-1 yenildiğiniz Aydın'ı, biz 6-2 yenmişiz. Futbola böyle mi bakılmalıdır bilemedim. Bunu kalbinizi kırmak için söylemedim. Her maçın hikayesi ayrıdır diye söyledim. Galatasaray için bile olsa, şu ölümlü dünyada kimsenin kalbini kırmamaya çalışırım. X'te ve burada, sadece kendi takımımı eleştirmeye gayret ederim. Mesela Uğurcan'ın gelişimi için Taffarel getirilmeli diye yazıyorum bir çok yerde. Kimbilir belki birileri görür belli mi olur. Dediğim gibi, ben futbolu sevmiyorum, ben Galatasaray'ı seviyorum...💛❤️

Geri
Üst Alt