8’deki kamera oldukça basit, yoktur öyle bir ayarBenim telefondan kamera ayarlarıyok ya da ben bulamadım İPhone 8
7’deki daha basit eskiden biliyorum8’deki kamera oldukça basit, yoktur öyle bir ayar
Ayar olmayınca daha kolay oluyor ama telefon yaşına kamerası kötü değil8’deki kamera oldukça basit, yoktur öyle bir ayar
Bence de fena değilAyar olmayınca daha kolay oluyor ama telefon yaşına kamerası kötü değil
hocam lütfen bir görsel atın çok merak ettim hayırlı olsun size
Bu kötü bir çekim değil. Aksine çok güzel bit çekim.Bence karda hiç iyi çekinmiyor bugünkü çektiğim
Ekli dosyayı görüntüle 102440
1 bence. Tabela net çıkmış. Ayrıca ben şöyle kırpardımSizlere Aynı gün, aynı saat, aynı dakika, aynı ekipmanla çekilmiş iki fotoğraf sunacağım. Sizce hangisi daha iyi ve neden?Ekli dosyayı görüntüle 102518Ekli dosyayı görüntüle 102517
Ben fotoğrafa bir doğallık, ferahlık kattığını düşündüğümden ötürü kırpmadım. Böyle de güzel olmş ama albayım
Teşekkür ederim, ayrıca belirtmeyi unutmuşum aracın tam hatlarıyla çıkmasına özen gösteriyorum. O yüzden ikinci görseli eledim. En arka kapı ve arkası çıkmamışBen fotoğrafa bir doğallık, ferahlık kattığını düşündüğümden ötürü kırpmadım. Böyle de güzel olmş ama albayım
Dur senin en iyi çektiğin vs benim en iyi çektiğimHocalarım size 2 fotoğraf gösteriyim hangisi daha iyi ve neden söyleyin Lokasyon aynı ekipman aynı saatler zaman farklı Ekli dosyayı görüntüle 10257035 RV 219 & 35 Y 8286 Lokasyon:Bülbül Ekli dosyayı görüntüle 102569
Bana rakip mi olacan benimki yukarıda AlıntılıyımDur senin en iyi çektiğin vs benim en iyi çektiğim
Çektiğim en iyi fotoğraf muhtemelen bu kameram çokiyi çekmiş. 35 DB 5386 Temsa Avenue LF eshot
Evka 3 Metro
Ekli dosyayı görüntüle 102360
Çektiğim en iyi fotoğraf muhtemelen bu kameram çokiyi çekmiş. 35 DB 5386 Temsa Avenue LF eshot
Evka 3 Metro
Ekli dosyayı görüntüle 102360
Sanki çift katlı otobüsten çekilmişEkli dosyayı görüntüle 103554
genelde sitede otobüsler dönüş yaparken çekilmiyor. ondan ötürü bu karenin özel olduğunu düşünüyorum. sizce nasıl?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.