Tema düzenleyici

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Konu sahibi
50-250 mm lens sipariş etmiştim şimdi geldi ayrıca kış indirimlerinden dolayı geri ödeme de aldım . İnşallah beni pişman etmez onca makine kullandım şimdi güzel bir makineye geçtim onu kullanmaya başlayacam. Direkt set olarak aldım içinde body + 16/50 mm lens + kumanda + vlog kiti + tripod + mikrofon falan vardı
hocam lütfen bir görsel atın çok merak ettim hayırlı olsun size

Cahilliğime verin ISO nedir? 100 aşağısına inmesi ne işe yarıyor ne artısı var. Telefonum en ucuz Xioami telefonu çünkü. 9K mı neydi fiyatı. Fotoğrafçılık adına terimleri hiç bilmiyorum
Geçenlerde bu konuşmayı yaptıktan sonra biraz telefonun kamera ayarlarına bakayım dedim. Filigran diye bir ayar buldum ve fotoğrafa otomatik çekildiği tarihi ekliyor. Ayrıca istenilirse cihaz modeli ve istediğin yazıyı da ekliyor. Güzel özellikmiş

IMG_20260118_225745.jpg

Normalde çekim yapmak için ya son duraktaysam şoförün inip gitmesini ya da aracın arkasından çekmeyi tercih ederim (yasal sorunlar doğuracağını düşünmemden) ama bence şu zamana kadar çektiğim en iyi fotoğraf olabilir bu
(Ama buraya yan yükleniyor @Rick Grimes te vardır belki buna çözüm bilmiyorum)Ekli dosyayı görüntüle 102319
Görseli çok az oranda gerçekten çok az 1 cm falan kırpıp tekrar yüklemeyi dener misin bende düzeliyordu böyle yapınca

Geri