Doğrudur Hocam Çektiğiniz Fotoğraflar Bayağa Güzel Bu Arada Beğendim.O vibe'ı veren @TemsaCNGmüdavimi'dir çok güzel fotoğrafladı beni. Ayrıca dediğinizde haklısınız biz orada vahşi doğada bir citaro spotlamıştık![]()
Doğrudur Hocam Çektiğiniz Fotoğraflar Bayağa Güzel Bu Arada Beğendim.O vibe'ı veren @TemsaCNGmüdavimi'dir çok güzel fotoğrafladı beni. Ayrıca dediğinizde haklısınız biz orada vahşi doğada bir citaro spotlamıştık![]()
beğendiyseniz ne ne mutlu banaDoğrudur Hocam Çektiğiniz Fotoğraflar Bayağa Güzel Bu Arada Beğendim.![]()
Hepsini çok güzel çekmişsiniz. İnsanlarla beraber çekebilirdimiz bence@marmaray bağımlısı HEkli dosyayı görüntüle 98626Ekli dosyayı görüntüle 98627ocam örnek olarak etraftaki insanlar dağılsın diye dakikalarca beklediğim bu fotoğraf gösterilebilir
İnsanların çıkması yasal sorunlar doğurabiliyor.Hepsini çok güzel çekmişsiniz. İnsanlarla beraber çekebilirdimiz bence
Editlerken sansürlenir zaten kimsenin fotoğrafın yayınlandığını farkedeceğini de sanmıyorumİnsanların çıkması yasal sorunlar doğurabiliyor.
Çok uç bir örnek ama 100% güvendesin diye bir şey yok. Şans ve ihtimalin her girdiği yerde o riski almamEditlerken sansürlenir zaten kimsenin fotoğrafın yayınlandığını farkedeceğini de sanmıyorum
İnsanların çıkması yasal sorunlar doğurabiliyor.
Hocam ben daha açıklama yazmaya nerdeyse üşeniyorum birde yüz sansurlemek, valla ben uğraşmazdimEditlerken sansürlenir zaten kimsenin fotoğrafın yayınlandığını farkedeceğini de sanmıyorum
Türkiyede çok riskli aslında doğrudurÇok uç bir örnek ama 100% güvendesin diye bir şey yok. Şans ve ihtimalin her girdiği yerde o riski almam
Örneğin; Bir adam arkadaşımla dışarı çıkıyorum veya kahveye gidiyorum diye eşine yalan söylüyor. Sizin çektiğiniz fotoğrafta o adamın başka bir kadınlayken fotoğraf karenizde denk getirirseniz o adamın sizi şikayet etme ve davayı kazanma hakkına sahip.
İzinsiz fotoğraf çekmek, Türk Ceza Kanunu'na (TCK) göre Özel Hayatın Gizliliğini İhlal suçunu (TCK Madde 134) oluşturur. Bu suçun temel cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıdır.
4. Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek:
Sosyal medya platformlarında bir kişinin rızası olmadan özel hayatına ilişkin fotoğraflarını veya videolarını paylaşmak özel hayatın gizliliğini ihlal olarak değerlendirilir. TCK Madde 132'ye göre, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.
Editlemek eğlenceli oluyor.Hocam ben daha açıklama yazmaya nerdeyse üşeniyorum birde yüz sansurlemek, valla ben uğraşmazdim![]()
toplumumuz bu türden kanunları önemsemeyecek kadar yozlaştı bence. Dediğiniz örnekte bence kadın davayı bana değil eşine açardı.Çok uç bir örnek ama 100% güvendesin diye bir şey yok. Şans ve ihtimalin her girdiği yerde o riski almam
Örneğin; Bir adam arkadaşımla dışarı çıkıyorum veya kahveye gidiyorum diye eşine yalan söylüyor. Sizin çektiğiniz fotoğrafta o adamın başka bir kadınlayken fotoğraf karenizde denk getirirseniz o adamın sizi şikayet etme ve davayı kazanma hakkına sahip.
İzinsiz fotoğraf çekmek, Türk Ceza Kanunu'na (TCK) göre Özel Hayatın Gizliliğini İhlal suçunu (TCK Madde 134) oluşturur. Bu suçun temel cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıdır.
Sosyal medya platformlarında bir kişinin rızası olmadan özel hayatına ilişkin fotoğraflarını veya videolarını paylaşmak özel hayatın gizliliğini ihlal olarak değerlendirilir. TCK Madde 132'ye göre, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.
Şahsen bende bundan dolayı her bir yüzü blurluyorum. Şansız biri olduğum için %1 bile olsa o riski almam.Çok uç bir örnek ama 100% güvendesin diye bir şey yok. Şans ve ihtimalin her girdiği yerde o riski almam
Editlemek eğlenceli oluyor.
toplumumuz bu türden kanunları önemsemeyecek kadar yozlaştı bence. Dediğiniz örnekte bence kadın davayı bana değil eşine açardı.
Şahsen bende bundan dolayı her bir yüzü blurluyorum. Şansız biri olduğum için %1 bile olsa o riski almam.
bu konu hakkında moderatörken forumdaki herkesi uyarıyorduk halada uyarıyoruz.Çok uç bir örnek ama 100% güvendesin diye bir şey yok. Şans ve ihtimalin her girdiği yerde o riski almam
kırpınca açıları gidiyorBen insanların yüzü çıkmasın diye fotoğrafları hep kırparak yüklüyorum.
Ben insanların yüzü çıkmasın diye fotoğrafları hep kırparak yüklüyorum.
fotoğrafları kendi whatsapp'ınıza gönderin ordan blurlayıp gönderirsinizkırpınca açıları gidiyor
Bunu yapmayın. Whatsapp kaliteyi baya öldürüyor. USB Şarj kablosuyla bağlayıp telefon dosyaları içinden DCIM > Camera yolunu izleyip görselleri bulun.fotoğrafları kendi whatsapp'ınıza gönderin ordan blurlayıp gönderirsiniz
Hocam buradaki fotoğraflara koyduğununuz imzayı nasıl yapabiliriz fontu falan nedir, birde güncel ulaşıma nasıl üye olup fotoğraf yükleyebiliriz?Profilime de yazdım çok kişi görmez diye buraya da yazıyorum
Çektiğim düzgün çıkan otobüs görsellerimi bir arada toparlamak adına flickr sitesine yüklüyorum. Artık sadece oradan paylaşım yapıyorum. Geçmiş görselerimi görmek isterseniz ve takip etmek isterseniz bakabilirsiniz.
![]()
Ayrıca bu şekilde albümlere böldüm araçları marka ve modellerine göre. Tabiki de 4. İhale araçlarına da özel albüm açtım
Ekli dosyayı görüntüle 98700
Ekli dosyayı görüntüle 98701
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.