Atabey'in Monitçr'e bak be yakıyorEn çok araca sahip açık dünya yarış oyunu serisidir 5i oynadım şuan 4ü oynuyorum ve zorda olmasına rağmen yendiğim araca bak Ekli dosyayı görüntüle 76718
@Rick Grimes ın monitör 50kHikaye istiyorsanız NFS ama Serbestlik, araç bolluğu, manzaralı yerler, kendi haritanızı çizmek istiyorsanız kesinlikle Forza Horizon Serisi bir numaradır..
bir sıfır fazla oldu@Rick Grimes ın monitör 50k
Pagani'yi dene 4'te isen, mükemmel araç, bak ben de FH4 oyuncusuyum, oyunu 500 saat oynadımAbssiz 1960 model Aston Martin aldım modifiye ettim ama araç dönemiyorkayıyor yoldan çıkıyor sürekli
5i denemenizi öneririm hocam çok güzelForza Horizon 4'e sahip olmama rağmen genelde Forza Horizon 1 oynuyorum, oyunun sonbahar atmosferi çok güzel. Tek sıkıntısı bilgisayara gelmemiş olması, oynamak için Xbox ya da Xbox emülatörü lazım.
Hocam 4ün de haritası küçük ben bol içerik seven biriyim açıkçası ben daha büyük bir şey beklerdim4 ün bağımlısıydım ben 5 in geçtiği ülke ve atmosferi sevmediğim için satın almadım
Sürebileceğimiz alan olmazUmarım 6da yakında çıkar birde Türkiyede Forza Horizon geçse efsane olmaz mıydı
Bilmiyorum ya Birleşik Krallık güzel geldi sanırım bana. Atmosferi güzeldiHocam 4ün de haritası küçük ben bol içerik seven biriyim açıkçası ben daha büyük bir şey beklerdim
Bilmiyorum ya Birleşik Krallık güzel geldi sanırım bana. Atmosferi güzeldi
Hiç sanmıyorum sen para biriktir yeni Pc al oynarsınForza horizon 4 benim bilgisayar kaldırırmı Acaba :O
Hele bir Üniversiteye gideyimde.Hiç sanmıyorum sen para biriktir yeni Pc al oynarsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.