Hocam %5 kadar hata vardı gördüklerimizi düzeltiyoruz hatta konu sahiplerine söylüyorum düzeltmeleri içinForum yeni formata geçince önceden yüklenmiş çok sayıda fotoğraf Ekli dosya şeklinde link olarak gözükmeye başladı. Bir çok fotoğrafta link var artık açılmıyor. Bazıları alakasız fotoğrafa yönlendiriyor.
Yeni temadan önceki fotoğrafların kurtarılması için düzenleme gerekiyor.
@yuSuF
Ekli dosyayı görüntüle 63868
Farklı birşeyler yapıcam 1-2 aya umarım güzel olucaktır. Tema değişikliği de gündemde olabilir daha rahat ulaşmak adına konularaİllerin plaka sıralaması en üste olmalı artık. En azından büyüksehirler olmalı
İller ile ilgili Kategoriler plaka içinde bir bütün şeklinde de olursa konulara ulaşmak daha basit olur. @snell479 @Rime @yuSuF
Eski formdakine benzer şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 67965 Ekli dosyayı görüntüle 67964
olabilir.İllerin plaka sıralaması en üste olmalı artık. En azından büyüksehirler olmalı
İller ile ilgili Kategoriler plaka içinde bir bütün şeklinde de olursa konulara ulaşmak daha basit olur. @snell479 @Rime @yuSuF
Eski formdakine benzer şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 67965 Ekli dosyayı görüntüle 67964
Malesef mümkün değil.Bu silinen mesajlar/başlıklar geri getirilebilecek mi peki?
Emre Bey şuan da öyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır. İyi forumlarMerhabalar Hesap yükseltmek isterken "{"status":"failed","reason":"Gecersiz istek veya magaza aktif degil"}" bu hatayı alıyorum benlik mi sorun var kontrol edebilme şansınız var mı?
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın sitelerde her yeri kontrol etme hobim varda öyle bir seçenek vardı destek olmak istemiştimEmre Bey şuan da öyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır. İyi forumlar
Güzel düşünceniz için sizi tebrik ederim. Bize forumumuzda paylaşımlarınızı artırarak destek olabilirsiniz Emre BeyTeşekkür ederim. Kusura bakmayın sitelerde her yeri kontrol etme hobim varda öyle bir seçenek vardı destek olmak istemiştim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.