W
Eski wowda da sadece okuyucu ve bilgi almak isteyen üyeler vardı kendi ilgi alanları varsa bir başlık açarak orda paylaşım yapabilirler.785 üye olmuşuz. 438 üye aktif. Aktif olmayanlardan 100 üye siteye artık hiç girmediğini düşünürsek 685 üye sitede ile ilgileniyor. Ancak şuana kadar yaklaşık 20/30 üyenin doğrudan katkısı var. Diğer üyelerin de en azından beğeni yapmasını temenni ediyorum. Hiç katkısı olmayan üyeler kendi ilgi alanları veya kendi memleketleri ile ilgili en azından bir kaç paylaşım yorum yapsa konular öne çıkar…
Biz sizin paylaşımlarınızdan niye rahatsız olalım ki.Herkesin paylaşımı burda değerli.Sadece üylerden gelen istek ve önerileri paylaşılıyor.Ha benim yaptığım paylaşımlardan rahatsız oluyorsanız herkese iyi günler diliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.