Max Verstappen Racing kazandı ( 14 saniye fark )Öf ya Aston Martine sempatim var kim kazandı Red Bull mu Ferrari mi
2. George Russel ( Mercedes )
3. Sainz ( Williams )
Max Verstappen Racing kazandı ( 14 saniye fark )Öf ya Aston Martine sempatim var kim kazandı Red Bull mu Ferrari mi
Max Verstappen Racing kazandı ( 14 saniye fark )
2. George Russel ( Mercedes )
3. Sainz ( Williams )
Güvenlik aracı iyiydi. Pistte olduğu zamanda hep en öndeydi. Hatta içim gitti yeşil yeşil. Keşke benim olsa diye geçirdim içimden...
Şöyle söyleyeyim , Ferrari iyi bir Fp geçirmesine rağmen , sıralamada bir halt beceremedi .Williams mı onlar 2022 mi 2021 F1 managerda en kötü takımdı nasıl olur![]()
Aaaa evet Güvenlik Aracı , 2 Aston Martinden de iyi performans sergilediGüvenlik aracı iyiydi. Pistte olduğu zamanda hep en öndeydi. Hatta içim gitti yeşil yeşil. Keşke benim olsa diye geçirdim içimden...
Aynen öyle abi . Yarış zevki sıfır , araçlar bu pist için aşırı büyük . Ayrıca doğru düzgün kimse birbirinide geçemiyor . Kaldırılsa hiç kimse üzülmez benceMonako yarış pisti maalesef normal Formula 1 standardlarına göre değilmiş . Sırf zenginler diye devam ediyorlar orada .
Monako'nun kaldırılmaması için 3 sebep var.Monako yarış pisti maalesef normal Formula 1 standardlarına göre değilmiş . Sırf zenginler diye devam ediyorlar orada .
Ekli dosyayı görüntüle 84028
Bu yinede Monako'nun berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Verin FE'ye onlarda gayet eğlenceli oluyor MonakoMonako'nun kaldırılmaması için 3 sebep var.
1. Para: Gerçekten mali getirisi olan bir pist.
2. Tarih: Ne kadar yeni standartlara ve araçlara uygun olmasa da yarış tarihi olan şehiriçi pistlerinden biri.
3. Genelde Ara Yarış olması: Yanlış hatırlamıyorsam Monaco yarışları ya aradan önce ya sonra ya da yakında başka bir yarışın olduğu haftalara koyuluyor. Bundan genel bir sakinleşme yarışı gibi oluyor.
Bir de pist, sürüş için zorlayıcı bir pist. Yollar da dar böyle olunca pozisyon değişmiyor. :/
Genel olarak katılmakla beraber , sakinleşme kısmına katılamam maalesef .Monako'nun kaldırılmaması için 3 sebep var.
1. Para: Gerçekten mali getirisi olan bir pist.
2. Tarih: Ne kadar yeni standartlara ve araçlara uygun olmasa da yarış tarihi olan şehiriçi pistlerinden biri.
3. Genelde Ara Yarış olması: Yanlış hatırlamıyorsam Monaco yarışları ya aradan önce ya sonra ya da yakında başka bir yarışın olduğu haftalara koyuluyor. Bundan genel bir sakinleşme yarışı gibi oluyor.
Bir de pist, sürüş için zorlayıcı bir pist. Yollar da dar böyle olunca pozisyon değişmiyor. :/
Monako'da 2000 model araçlarla yarışılsın yarış 100kat daha eğlenceli geçer.Komutanlarım sakin olalım lütfen, bendeniz yine hiçbir masraftan kaçınmadım, (Çünkü gerçekten masraf etmedim, normal aracı 3 gün yağmurda bıraktım, çekti bu hale geldi. Daha sempatik, daha cana yakın oldu) Monaco F1 için özel tasarım aracın tanıtımını dünya televizyonlarında ilk kez Wowturkey de yapıyorum. Monaco'nun daracık düdük gibi o efsane caddelerinde fink atmak için özel tasarlanan aracımız ile artık yarış daha zevkli, daha geçişe müsait, aracımız driplinkçi, bakstubaks, hücum presi ile, dosta korku, düşmana güven vermek için geliyor...
Atalarımız ne demiş, caddeyi büyütemiyorsan, arabayı küçültücen...
Ekli dosyayı görüntüle 84043
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.