Türkiye tek başına bir şey yaparsa aptallık olurDaha dün cumhurbaşkanı erdoğan İsrail yine soykırıma başlarsa bedeli ağır olur demişti. Şimdi ne diyor acaba.
Türkiye tek başına bir şey yaparsa aptallık olurDaha dün cumhurbaşkanı erdoğan İsrail yine soykırıma başlarsa bedeli ağır olur demişti. Şimdi ne diyor acaba.
Türkiye, mısır, katar birleşsin bir şeyler yapsınlar. Böyle de bir şey yapamazlar.Türkiye tek başına bir şey yaparsa aptallık olur
Belliydi. İnanan oldu mu kiMaalesef İsrail ateşkesi bozmuş. Tüm yardımlar durdurulmuş ve saldırı tekar başlamış.
Maalesef İsrail ateşkesi bozmuş. Tüm yardımlar durdurulmuş ve saldırı tekar başlamış.
Belliydi. İnanan oldu mu ki
Göreve gitmişGörev Gücü narde?
Türkiye Mısır Katar Barış Görev Gücü'den kastetmiştim. Anlaşmaya göre gazzede onlar yer alacaktı.Göreve gitmiş
Asker gitti mi ??Türkiye Mısır Katar Barış Görev Gücü'den kastetmiştim. Anlaşmaya göre gazzede onlar yer alacaktı.
Üstteki Yetkili Adamlara sormak lazımAsker gitti mi ??
Asker gitmişe mi benziyor.Asker gitti mi ??
Görev gücünü soran kişiye yazdım onu.Asker gitmişe mi benziyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.