Biliyorum. Bime ait olması bimden iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Macro-Migros gibi , Bim'in lüks marketi
business gidiyor file'ye demekki
Biliyorum. Bime ait olması bimden iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Macro-Migros gibi , Bim'in lüks marketi
O yüzden,de doğuya açılmamış demek kibusiness gidiyor file'ye demekki
Şemikler'de var. (Karşıyaka)File var mıydı İzmirde
Fiyat olarak bim ile neredeyse aynı, ondan normal halk da çok gidiyor.business gidiyor file'ye demekki
Bornova'da daha elit yerlere gidebilecekken Karacaoğlan, Yeşilova çarpık yapılaşma alanlarında 2 şube varEvet, Bursa'da da var. Tabii, yaklaşık 10 marketin 7-8 adeti bizim merkez-batı ilçesi olan Nilüfer'de! Bir tane Osmangazi'de, galiba bir tane de Mudanya'da var. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşların anlattığı gibi Bim'in daha sosyete hâli. Personelin formaları daha düzgün, mağazanın rafları ve yer kaplaması daha güzel!Bırakın Türkiye'nin doğusunu. Bursa gibi bir il de bile sadece Nilüfer'e yoğunlaşmışlar.
İstanbul'da şube dağılımı nasıl, gören var mıBornova'da daha elit yerlere gidebilecekken Karacaoğlan, Yeşilova çarpık yapılaşma alanlarında 2 şube var
İstanbul da çoğu yeni sitenin altında var ve kimi orta ya da küçük dereceli avmlerde de olabiliyorİstanbul'da şube dağılımı nasıl, gören var mı
Esenyurtta bile görmüştüm. Atakent'te vardı. İkitelli'de Bahariye metro çıkışında vardı. Daha da çok vardır bence şuan gördüklerim bunlar hatırlayamadımİstanbul'da şube dağılımı nasıl, gören var mı
Güven ve FİLE'nin şehri
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.