Ürünleri hakkında sohbet etme başlığı
Hayatım boyunca hiç görmediğim market.Ürünleri hakkında sohbet etme başlığı
File var mıydı İzmirdeEvet hatta bugün yaşadım, ama onun haricinde ferah gibiler, BİM direkt alışverişten soğutur
Diyarbakır'a şube açmamışlar daha,Hayatım boyunca hiç görmediğim market.
Sadece Bornova'da 3 şubesi var :OFile var mıydı İzmirde
gereksiz.Diyarbakır'a şube açmamışlar daha,
Yoğun taleplerle açılabilir
Yalnız direkt Doğu'ya açmamış bunlar, doğu-batı ayrımı var sanki,gereksiz.
Yalnız direkt Doğu'ya açmamış bunlar, doğu-batı ayrımı var sanki,
BIM'in yan şirketiEkli dosyayı görüntüle 79900
gereksiz bizim burda yıllardır Metro market var dev gibi. File Migros gibi bişey galiba.
bim varsa ona ne gerek var?BIM'in yan şirketi
Migros-> Macrocenter gibi düşünün
BİM'in satmadiğı eşyalar satılıyor, daha genişibim varsa ona ne gerek var?
bimin bir üst segmenti, verilen migros -> macro center örneği gibibim varsa ona ne gerek var?
tarım kredi file'ye tek atarFile BİM'den kat kat daha iyi. İçerisine girince daha çok büyük market havası veriyor. BİM'de her yer dağınık, düzensiz. File daha resmi duruyor ve ürünleri daha iyi
Metro ona da tek atartarım kredi file'ye tek atar
File marketleri Bim'e aitFile BİM'den kat kat daha iyi. İçerisine girince daha çok büyük market havası veriyor. BİM'de her yer dağınık, düzensiz. File daha resmi duruyor ve ürünleri daha iyi
Biliyorum. Bime ait olması bimden iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyorFile marketleri Bim'e ait
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.