Ankaradaki otobüslerin çoğu MAN 2006'dan 2012-13'e kadar diye biliyorumMan ankarada var?
Mercedes conecto eski körüklülerde' şu var kapılar kapanınca otobüs kendini ileri atıyor
o özelliğini fazla sevmiyorum Ama mercedes'te güzel.
Ankaradaki otobüslerin çoğu MAN 2006'dan 2012-13'e kadar diye biliyorumMan ankarada var?
13 görmedim.Ankaradaki otobüslerin çoğu MAN 2006'dan 2012-13'e kadar diye biliyorum
Mercedes conecto eski körüklülerde' şu var kapılar kapanınca otobüs kendini ileri atıyor
o özelliğini fazla sevmiyorum Ama mercedes'te güzel.
2013 Model Körüklü Man lions city CNG Var EGO'da 2014 yok13 görmedim.
"SOLÂRİS." 'ler kaliteli mi? konforlu mu? sessiz mi?Benim için Solarıs Number 1
Otokar trim ses kralı nasıl oluyor hocamFotojenik olarak Mercedes
Trim sesi olmadığı için Otokar
Yolda bıraktığı için Breda
Hatıralarımda yer aldığı için Temsa
Yerli olarak en beğendiğim marka GÜLERYÜZ COBRA
Bindiğim tek yüksek tabanlı araç olduğu için BMC Belde
Man... ben buna binecek kadar yaşlı değilim![]()
Mersinli garaj harici (tek DA 4059 iyi" Mersinliden" Trim sesi yok denicek kadar az 40+ koltuk ve 150+ ayakta ile yüksek yolcu kapasitesi motor sesi az Mersinli hariç Süspansiyonları güzel bakımlı kliması olan üşütür ve çok kaliteli çok güzel araçlar"SOLÂRİS." 'ler kaliteli mi? konforlu mu? sessiz mi?![]()
Hocam bizim bölgedeki iett otokarları güzel sessiz geliyor banaOtokar trim ses kralı nasıl oluyor hocam
ben urbino iii hibrit körüklü'ye binmiştim. koltukların diz mesafesi çok kötüydüMersinli garaj harici (tek DA 4059 iyi" Mersinliden" Trim sesi yok denicek kadar az 40+ koltuk ve 150+ ayakta ile yüksek yolcu kapasitesi motor sesi az Mersinli hariç Süspansiyonları güzel bakımlı kliması olan üşütür ve çok kaliteli çok güzel araçlar
iettdekiler sessiz ama eshot gibi başıboş meslek lisesi öğrencileri bakmadığı için muhtemelenOtokar trim ses kralı nasıl oluyor hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.