Eyüpspor konusu
Yoksulluktan dolayi Kasımpasa stadını kullanırken Avrupa yapacak adanlardır diye özetleyebilirizEyüpspor konusu
Eyübün kendi stadı var?Yoksulluktan dolayi Kasımpasa stadını kullanırken Avrupa yapacak adanlardır diye özetleyebiliriz
Wikipedia diyor maçlarını orada oynuyorlarEyübün kendi stadı var?
türkçe vikipdi yalan eyübün kendi stadı varWikipedia diyor maçlarını orada oynuyorlar
acaba o stadı sadece 1. Ligde kapasitesi yeter diyeydi Süper Ligde kendi statlarında maç oynadılar mı çünkü ben eyüpspor maçlarına bakmıyorumtürkçe vikipdi yalan eyübün kendi stadı var
Pendik stadında oynuyorlar şu an. Statları bir türlü açamadılaracaba o stadı sadece 1. Ligde kapasitesi yeter diyeydi Süper Ligde kendi statlarında maç oynadılar mı çünkü ben eyüpspor maçlarına bakmıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.