Z
Zafer26
Eskişehir raylı sistemi Estram hakkında bilgi ve fotoğraf paylaşalım.
Zaten Çankaya hattı ve batıkent hattı gerçekten plansız programsız yapıldı. Aynı durum yıldız opera arsında da varEn kötüsü Çankaya hattı
(Pembe renki olan mecut güzergah.)
bu kadar teferruata gerek yok . toplam 8 hat var karşılıklıEskişehir tramvay güzergahları bu şekildedir.
- Eskişehir tramvay güzergahları
- Otogar – SSK
- Osmangazi Üniversitesi – SSK
- Otogar – Ogü
- SSK – Otogar
- Şehir Hastanesi – Kumlubel
- Ogü – 75. Yıl
- Yıl – Ogü
- Ogü – Çankaya
- Çankaya – gü
- SSK – Batıkent
- Batıkent – SSK
- SSK – Çamlıca
- Çamlıca – SSK
- Çarşı – Otogar
- Otogar – Çarşı
- Çarşı – Ogü
- Çarşı – Şehir Hastanesi
- Çarşı – Opera
- Çarşı – Kumlubel
Çankaya hattına bağlantı PLEVNE durağından değil. KARTOPU Durağından planlanıyor. Ihlamukent içinde küçük değişiklikler olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 61044Selamlar, kırmızıyla çizdiğim hatta bir tramvay hattı yapılsa merkezdeki yoğunluğu alıp hemde çok kullanılmayan Yenikent hattını daha işlevli hala getirebilir mi? Mavi ile çizdiğim hatta belki alternatif direk geçebilir diye ekledim.
Doğru orada bir hazırlık yapılmıştı. bu hat faydalı olur mu?Çankaya hattına bağlantı PLEVNE durağından değil. KARTOPU Durağından planlanıyor. Ihlamukent içinde küçük değişiklikler olabilir.
Pek yararlı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Çankaya ogü hattı gereksiz uzun .Doğru orada bir hazırlık yapılmıştı. bu hat faydalı olur mu?
Evet, Çankaya için doğru zaten herhalde ilk yapılırken plan Odunpazarı'na inmesiydi direk fakat hangi sebepten olmadı emin değilim. Fakat bu hat belki de Şehrin batısını doğusuna başka bir hattan götüreceği için (özellikle hastaneye) merkezdeki tramvay yoğunluğunu azaltabilir diye düşünüyorum. Mavi ile çizdiğim yerden de yeni hat olursa ogü-çankaya hattının uzunluğununda önüne geçilebilir.Pek yararlı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Çankaya ogü hattı gereksiz uzun .
Şu anda Çankaya mahallesinden çarşıya yürümek çok daha kısa süre.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.