@tolga hocamız Otobüs 35le ilgilenirse görebilecezHangi hatta kaç aracın hangi araçların çalıştığını nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Okul zamanında baya görüyorum Yatan araç özellikle Solarıs ve ConectoOkullar kapalı, tatile giden vatandaş sayısı çok. Araçların çoğu garajda yatması normal. Eylül ayında okullar açılınca birçok otobüs sefere çıkar.
OlabilirEshot yanlış hatırlamıyorsam şöför sıkıntısı çekiyor
Akşam 963 ya da 912 binip bak bomboş oluyor garaj 3-4 otobüs anca yatıyorMayıs 2024 ve 2022 fotoğrafları
@Kav Hocam ben dün 121'e bindim Konak'tan 18.20 seferi,Akşam 963 ya da 912 binip bak bomboş oluyor garaj 3-4 otobüs anca yatıyor
Dolu olduğu da oluyor ama sefer sıklığından dolayı beklemiyor sanırsam insanlar Metro + İzban daha cazip geliyor olabilir vakit açısından trafiği çok çünkü@Kav Hocam ben dün 121'e bindim Konak'tan 18.20 seferi,
Anca 13-14 kişiyiz bu hattın reklamı mı yapılmamış yoksa direkt böyle mi hep
Evet trafiği bol yollardan geçiyor, dönüş kısmını iyi ki vapurla yapmışız derdik hani Çiğli yönü boş, Konak yönü trafiği sıkıntıDolu olduğu da oluyor ama sefer sıklığından dolayı beklemiyor sanırsam insanlar Metro + İzban daha cazip geliyor olabilir vakit açısından trafiği çok çünkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.