Oyak sitesi kısmı diye dedim486 başka yoldan gidiyor diye eklemedim.
Oyak sitesi kısmı diye dedim486 başka yoldan gidiyor diye eklemedim.
Arıkent - Narbel - Mimkent - F. Altay da aynı mı?Oyak Sitesi'ne çıkıyor dolmuşların ikisi de
Evet, o da öyleArıkent - Narbel - Mimkent - F. Altay da aynı mı?
O daha doğrusu 517 gibi gidiyor tepeyeEvet, o da öyle
Çok ayrılar, ben bir kere bindiğimde Esentepe Kültür Merkezi'ne gittim, oradan da taa Şehitler son durağa attı, oradan devam ediyor öyle gidiyor, o dolmuşa rekabetçi hat daha keşfedilemedi873 Yenitepe Evleri - F. Altay Aktarma ➡ F. Altay - Yeşilyurt - Yenitepe dolmuşu
Bornova-Egekent eski hatlardan 242 ve 243'e denk geliyor.Bornova-Çiğli-Egekent'e rakip otobüs var mı?
En yakını benim bildiğim 800
Kapanan 830 hattıBornova-Çiğli-Egekent'e rakip otobüs var mı?
hayır değil, 830 Ankara Asfaltından, 242-243 Bornova-Manavkuyu yolundan.Kapanan 830 hattı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.