Allah korusun otokardanda conecto yada citaro dusunuyor belediyeYerine yeni conecto, BMC veya otokar koyarlar.
Allah korusun otokardanda conecto yada citaro dusunuyor belediyeYerine yeni conecto, BMC veya otokar koyarlar.
Citaro TR pazarında yok ki bir kereAllah korusun otokardanda conecto yada citaro dusunuyor belediye

İstanbul zamanında nasıl aldı hayretCitaro TR pazarında yok ki bir kere
Hâlâ taş gibiler maşallah
Bakalım hangi hat kurban olucak yeni araç acilen lazım belde yerine LE araç alınabilirYine bir belde kaza yapmış. 2 yıl önce yağmurlu bir günde 502 ile bende yapıyordum otobüs baya kaymıştı.
2022 yılında ESHOT Genel Müdürlüğü'nden İzBB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na devredilmişti o araç. Hibe edilen ilk 2008 Belde ünvanına sahiptir. Yanlışım yoksa bu sene içerisinde birim değiştirerek Veterinerlik Hizmetleri dairesinde kullanılmaya başlandı araç. Personel servisi çektikten sonra aracı oraya park ediyolar diye biliyorum.Evka 3 de bembeyaz beldeye benzer bir araç bekletiliyor 988 ve 966 durağının arkasında neden bekletildiğini bilen var mı?
Bunda pek bir hasar yok. Yakın zamana servise verirler. Ama artık en ufak hasarda hurdaya çıkarırlar. Geçen haftalarda şehir hastanesinde duvara giren Belde’yi tamir edeceklerini sanmıyorum.Yine bir belde kaza yapmış. 2 yıl önce yağmurlu bir günde 502 ile bende yapıyordum otobüs baya kaymıştı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.