Bilmiyorum Bayraklı belediyesi ile birlikte çözebilirlerse çözerler
Ama yanıyorlar, filodan 1 ayda 3 tane eksildi bile,2012 Procitylerin çıkarılmayacağını düşünüyorum.
Kendi kendine filodan çıkıyorlar işte normalde hurdacıya versen hurdacının dahi almayacağı bir araç yanarak eshota iyilik yapıyorlarAma yanıyorlar, filodan 1 ayda 3 tane eksildi bile,
iki site birleşmeden önce yazdıklarım arasında yeni siteye aktarılan tek mesajım bu olmuş lfkfkfjfkfjf20 yıl süresi doluyor maalesef. Muhtemelen jilet olacak hepsi. Asıl Conectolar için üzülüyorum![]()
Ben olsam birdaha Solaris almam, yedek parçası en problemli otobüstür kendisi.Solarisler ne oldu bu arada? Epeydir görmüyorum hiçbir yerde
Belli zaten Kent denen ucubeler her yerde bunlar ortalıkta yoklarBen olsam birdaha Solaris almam, yedek parçası en problemli otobüstür kendisi.
Otokar servisi aşağı yukarı her yerde var. Tabir-i caizse parçası bakkalda bile bulunabilen bir otobüs çeşidi.Belli zaten Kent denen ucubeler her yerde bunlar ortalıkta yoklar
Parçası öyledir de ben körüklü Kent'leri sevmiyorumOtokar servisi aşağı yukarı her yerde var. Tabir-i caizse parçası bakkalda bile bulunabilen bir otobüs çeşidi.
Haklısınız, çok ciddi kalite düşüşü var . İett’nin 2013 Kent’leri ile yeni kentler arasında dağlar kadar fark var mesela.Parçası öyledir de ben körüklü Kent'leri sevmiyorum
İzmir'deki 2016 Otokar Kentler biraz sıkıntılı. Bir kere 330'da sürekli duran Kent'e geldim. 10 dakikada gidilecek yolu bu yüzden yarım saatte gidebildi. Sürekli duruyor ve yavaş gidiyordu. Bunun dışında motorları biraz cızırtılı ve yanan da oldu.Parçası öyledir de ben körüklü Kent'leri sevmiyorum
Oturma düzenleri rezalet. O koltuk yerine bavuk aparatını kim akıl ettiyse onun ben var yaİzmir'deki 2016 Otokar Kentler biraz sıkıntılı. Bir kere 330'da sürekli duran Kent'e geldim. 10 dakikada gidilecek yolu bu yüzden yarım saatte gidebildi. Sürekli duruyor ve yavaş gidiyordu. Bunun dışında motorları biraz cızırtılı ve yanan da oldu.
Proyangıncity onlarAma yanıyorlar, filodan 1 ayda 3 tane eksildi bile,
Cikarsinlar cikarsinlar harika olir hic sevmiyorum onlari cok tipsiz cirkin konforsuz klimasiz ariza ustasiConecto’ları hızlıca filodan çıkaracaklarını düşünmüyorum. Anadolu’da halen Citaro’lar, O345 ler çalışıyor.
Yerine yeni conecto, BMC veya otokar koyarlar.Cikarsinlar cikarsinlar harika olir hic sevmiyorum onlari cok tipsiz cirkin konforsuz klimasiz ariza ustasi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.