Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?Ekli dosyayı görüntüle 91994
Isuzu Citibus
35 DB 2851 - 13-022
253 Halkapınar Metro 2 - Konak
Mersinli garajındaki tek Isuzu Citibus aracıdır
253 te görüyorum hep veya 123Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
Çoğunluğu hibe oldu kalanların hepsi yatıyor çok nadir sefere çıkıyorlarBen bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
123 ?????253 te görüyorum hep veya 123
10 numarada oluyor geneldeBen bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
123 de yaklaşık 5 defa gördüm zaten 123ü hayatımda 10 max 15 defa görmüşümdür123 ?????
Bir kere okula giderken sabah 128'e girmişti çakılmıştı çok çile çektirmişti.Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
Yatanlar iztaşıt hatlarına gelse bari arada sultanlardan kurtuluruz.Çoğunluğu hibe oldu kalanların hepsi yatıyor çok nadir sefere çıkıyorlar
Citibusların yokuş performanslarının iyi olmadığı duymuştum. Bunlarda isuzu motor var novociti citiport gibi cummins motor yokYatanlar iztaşıt hatlarına gelse bari arada sultanlardan kurtuluruz.
Novociti Life araçlarında FPT motor var Fiat yaniCitibusların yokuş performanslarının iyi olmadığı duymuştum. Bunlarda isuzu motor var novociti citiport gibi cummins motor yok
123 de en son geçen sene gördüm hergün 123 gören birisi olarak123 de yaklaşık 5 defa gördüm zaten 123ü hayatımda 10 max 15 defa görmüşümdür
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.