Beldeler daha iyi çıktı bunlardanBMC'leri hibe veremeyiz gibi,
Hepsi tıraş bıçağı olacak diyorum şimdilik,
Yanan daha fazla araç olur mu?bilmem,
Mercedes'ler de bir parti daha gelse de kurtulsak, körüklü çok isterdim ama şu an solo otobüslere ağırlık verilmeli ki pro yangın city'ler gitsin
Beldelere daha iyi bakıyorlar çünkü tam gün çalışıyor onlar mecbur bir de motor odaları daha geniş ondan procity kadar ısınmıyor ufak tefek alevler dışında yanan belde olmadıBeldeler daha iyi çıktı bunlardan![]()
Mercedes düşünülüyor Citaro ihtimali de var ama Conecto olur gibi ama Beldeler yerine yüksek tabanlı araç lazım dediğim araçlar Bmc proyangıncitylerin yerine gelir.BELDE'lerin yerine BMC Procity TR mi gelir yoksa Mercedes Benz Conecto mu?
535'te ilk defa Conecto olduğunu duydum. Bana çoğu zaman Otokar veya Solaris denk geliyordu.535 Conecto arıza yaptı Bugün Şehir Hastanesi’nde
Hurdakar diye boşuna demiyoruz304'te çalışan 35 AS 8100 (16-022)
Arızalıdır
Kullanmıyorum ki hattı,@Hermes ne düşünüyorsun hemde 515ti araç
O da doğruKullanmıyorum ki hattı,
Yeşildere'de salt trafiğe takılıyor, 304+M1 daha hızlı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.