Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı? | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı?

Herhalde 500 araç alımından sonra belde procity ve conectoları beraber filodan çıkaracaklar.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Dün 2024 modeline bindim ama klimasını hissedemedim o kadar iyi gelmedi kötü araç değil ama 2025 modeli daha Bi kaliteli

08-174 kodlu Körüklü MB arıza var
Plaka-35 RA 379
Yer-Koruluk Otobüs Durağı

1752075555011.png

Bir Procity daha yanmış bu sefer Evka-4'te, ihale vakti geldi de geçiyor artık.

Yerine se bunun solosunu alsınlar yada citaro Ivecoda olur VDL olur aka Türk otobüsü gelmesin yeter
1752138191137.jpeg

Araç 566'da çalışıyormuş ya 565te çalışsaydı Allah korusun şunları verilsin hurdaya da adam gibi otobüs alsınlar neyse bunu yanan otobüslere ekliyim bari

@Atabey @dragi35 @Enstanya

Hocam bilginiz varsa söyler misiniz

374'te bir Conecto'da gördüm(körüklü)
Önden filo no'nun yazdığı yer açıktı, arıza teşkil eder mi?

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.