A
Ata Bey
253 protırt arızalanmış Şansıma 2024 Conectoya bindim.
Zaten araçlara genelde bakım az yapıldığı için vede yeni araç alınana kadar kullanılacak bu cornectolar o yüzden günde bazen yedekli çalışıyorlar ve hemen bir başka cornecto devreye girip durumu düzeltiyorlarSebebi ne bir bilgin var mı?
Ve otokar olmasın İstanbul'dakiler şanslı diyor Otokarlarla doldurdu en iyi seçim diyor ama, bence yanlış Otokarlar çok kötüEshot yeni araçlar almalı. Özellikle de körüklü.
Otokarın süspansiyonu Mercedese koysak en iyi araç olur trim sesi çok fazla bozuk yollarda Mercedesler Otokardan daha hızlı dağılır gibiBMC'ye ve Temsa'ya göre Otokar bir tık daha iyi gibi en azından ama yine de sıkıntı bu yüzd3n Mercedes ve Man alınmalı.
Sizinkiler bakım yapmayı beceremiyor bizim 2013 otokarlar taş taş kırsal kesim fatihi (biri gözümün önünde rahmetli oldu onu boşverin)Ve otokar olmasın İstanbul'dakiler şanslı diyor Otokarlarla doldurdu en iyi seçim diyor ama, bence yanlış Otokarlar çok kötü
Öho olan otokarlar mı?Sizinkiler bakım yapmayı beceremiyor bizim 2013 otokarlar taş taş kırsal kesim fatihi (biri gözümün önünde rahmetli oldu onu boşverin)
İkisi de ama iett daha sağlamÖho olan otokarlar mı?
aradım bulamadım hangi hat yanmış ?Bugün 1 procity alev almış üstüne lastiği de patlamış
Daha yeni bir procity yanmıştı. Bu ne böyle çoğu hurdaya ayrılmadan yanarak gidecek galiba.Bugün 1 procity alev almış üstüne lastiği de patlamış
Hattı bilmiyorum. izmirinnabzi35 sayfası paylaşmış. Beyaz procity.aradım bulamadım hangi hat yanmış ?
20092009 mu 2012 mi yandı ?
Bmc procity araçları iyice eskidi. Resmen bizi filodan çıkartın diye bağırıyorlar artık.Daha yeni bir procity yanmıştı. Bu ne böyle çoğu hurdaya ayrılmadan yanarak gidecek galiba.
Zaten çok dandik dökülüyorlar. Daha önceden de demiştim ama Belde'lerden önce bile filodan çıkartılabilirler.Bmc procity araçları iyice eskidi. Resmen bizi filodan çıkartın diye bağırıyorlar artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.