Tema düzenleyici

Eshot ile İlgili Merak Ettiğiniz ve Sorgulamak İstediğiniz Şeyler

dragi35

Binbaşı
Konu sahibi
Bu konuyu eshotun yaptığı düzenlemelerden neden böyle oldu diye düşündüklerimizle alakalı konuşmak için açtım.
Benim bazı merak ettiğim şeyler mesela 435 neden Karşıyaka İskele'ye değil de Bostanlı İskele'ye gidiyor çevre mahallelerdeki bütün hatlar Karşıyaka iskeleye giderken tek 435 Bostanlı iskeleye gidiyor?
Aklınıza gelen bunun gibi başka sorular varsa bu konu altında konuşalım.

Konu sahibi
mavişehir ahalisi toplu taşıma kullanmaz nedense hala belediye onlara yaranmaya çalışıyor çözebilmiş değilim
Çok kullanan yok ama az da olsa kullanan insan görüyorum ancak bu kadar abartılı bir ulaşıma gerek yok 20 25 dakikada bir çalışan 821 onlara yeter başka hatta gerek yok. 200 niye Mavişehir'i dolaşıyor ki bu da saçma. 777'nin dolaşması da saçma.

Çok kullanan yok ama az da olsa kullanan insan görüyorum ancak bu kadar abartılı bir ulaşıma gerek yok 20 25 dakikada bir çalışan 821 onlara yeter başka hatta gerek yok. 200 niye Mavişehir'i dolaşıyor ki bu da saçma. 777'nin dolaşması da saçma.
200 gece çalıştığı için dolaşması normal. 777’in Mavişehir’den fazla hat geçmediğinden geçiyordur. 821 kapanıp seferleri 121’e verilebilir ama 121 trafikte takılabileceği için 821’i kapatmadıklarını düşünüyorum. Bence 121 gibi uzun hatlar gerekli.

Ek olarak mesai saatleri dışında vapurlar daha sık çalışmalı. Hele ki İzban’da aktarma kalktıktan sonra günün hiçbir saatinde (en azından akşam 10’a kadar) yarım saatte bir vapur kalkmamalı.

Konu sahibi
200 gece çalıştığı için dolaşması normal. 777’in Mavişehir’den fazla hat geçmediğinden geçiyordur. 821 kapanıp seferleri 121’e verilebilir ama 121 trafikte takılabileceği için 821’i kapatmadıklarını düşünüyorum. Bence 121 gibi uzun hatlar gerekli.

Ek olarak mesai saatleri dışında vapurlar daha sık çalışmalı. Hele ki İzban’da aktarma kalktıktan sonra günün hiçbir saatinde (en azından akşam 10’a kadar) yarım saatte bir vapur kalkmamalı.
Uzun hatlar gerekli ama o zaman 802 de açılmalıydı.

neden hala 748,848,698 hatlarının seferleri az 748 ve 848 de çoğunluk otokar kent lf olup birazda sultanla birlikte çalışsa sefer saatleri artar. Özellikle 748 ve 848 de doluluk bazen binilemeyecek duruma geliyor.

Çünkü oralar Önemsiz İZbb ve eshota göre
Menemenin 2024 nufusu 214.409 Çiğlinin 2024 nufusu ise 215.697 zaten menemende her ay 1000 civarı ev satılıyor birde kiralanan evler vardır tabiki 2025te menemenin nufusu KESİNLİKLE çiğliyi geçecek ve hala hizmet almakta sorun yaşıyoruz menemene en son açılan hat 6 ocak 2025 de açıldı neredeyse 1 senedir hat açılışı yok !

Geri