Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği Ve Haberleri | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği Ve Haberleri

551’in kapanması üzücü olacak, sonuçta bölge için önemli bir hattı, aynı zamanda prestijli bir hattı, Solaris’e 2015 Man’a, TCV elektrikli otobüse ve Otokar Kent (2016/2021) otobüslerine ilk defa bu hattan binmiştim, bu hattı o bölgede yaşanlar nasıl hatırlayacak bilmem ama benim için en güzel ilk 10 hattan birisiydi.

849 No.lu Hat Duyuru

01.10.2024 Salı gününden itibaren 975 No.lu Seferihisar-Fahrettin Altay Aktarma hattı işletim dışı kalacak olup 985 No.lu Seferihisar-Fahrettin Altay Aktarma Merkezi hattı ise (Ulamış Yolu üzerinden) işletim vermeye devam edecektir.

1000003145.jpg

675 Seferihisar - F. Altay Aktarma Merkezi ( Ekspres ) ve 985 Seferihisar - F. Altay Aktarma Merkezi hatlarının 02.10.2024 tarihli sefer saatleri eski hâline dönmüştür.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.