Tema düzenleyici

ESHOT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mondelez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelsin de ben Avrupaya kaçıyım kurtulurum en azından Otokardan, 😎
AVRUPA’DAKİ BÜYÜME DEVAM EDİYOR
Otokar’ın Avrupa'daki başarısına dikkat çeken Otokar İtalya yöneticisi Umberto Mauri, "Bugün dünyada 66.500’ün üzerinde Otokar marka otobüs yollarda toplu ulaşımda hizmet veriyor. Son dönemde Avrupa'da önemli satışlar gerçekleştirdik. Büyümemizi sürdürüyoruz. Avrupa’da en büyük üç pazarımızı İtalya, İspanya ve Fransa oluşturuyor. Busworld'ün merkezi olan Belçika'da da pazarda güçlü bir varlığımız mevcut. Almanya ve İskandinav ülkelerindeki varlığımızı güçlendirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Avrupa’daki hızlı büyümeye paralel olarak, satış sonrası hizmet yapımızı da yeniden yapılandırdık" açıklamasını yaptı.

Otokar'ın sitesinden alıntıdır. Hocam size yine kaçış yok.

Otokar direk iflas etse de rahatlasak
Otokar iflas ederse yurtdışında otobüslerimizi hiç göremeyiz
Asla iflas etmeyecek orası ayrı
AVRUPA’DAKİ BÜYÜME DEVAM EDİYOR
Otokar’ın Avrupa'daki başarısına dikkat çeken Otokar İtalya yöneticisi Umberto Mauri, "Bugün dünyada 66.500’ün üzerinde Otokar marka otobüs yollarda toplu ulaşımda hizmet veriyor. Son dönemde Avrupa'da önemli satışlar gerçekleştirdik. Büyümemizi sürdürüyoruz. Avrupa’da en büyük üç pazarımızı İtalya, İspanya ve Fransa oluşturuyor. Busworld'ün merkezi olan Belçika'da da pazarda güçlü bir varlığımız mevcut. Almanya ve İskandinav ülkelerindeki varlığımızı güçlendirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Avrupa’daki hızlı büyümeye paralel olarak, satış sonrası hizmet yapımızı da yeniden yapılandırdık" açıklamasını yaptı.

Otokar'ın sitesinden alıntıdır. Hocam size yine kaçış yok.
Belgradda da büyük sayıda Kent var diye biliyorum

4535.jpg

Eshot 200 soloyu bmc procity tr 200 körüklüyü mercedes conecto g alsa daha iyi olur. Otokar alınmasın bu kez 2021 deki ihalede yeterince otokar alındı zaten 2003 2004 bmc belde 260cb ve 2000 2001 mercedes 0345k ları filodan kovmak için.

125 tane alınan otobüs hangisi? 20 isuzu + 22 mercedes +15 bu yeni gelen isuzular dışında otobüs alınmadı ki

125 tane alınan otobüs hangisi? 20 isuzu + 22 mercedes +15 bu yeni gelen isuzular dışında otobüs alınmadı ki
Evet ben tam onu dicektim. Hani kalan 15 midibüs hani kalan 48 solo

41 tane önceden gelen var 15 tane bugün 56 ediyor toplam 69 adet eksik var.
İztaşıtı mı sayıyorlar anlamadım oraya da 40 tane alınmış bu yıl yine eksik var

Otobüs filosu yeni araçlarla büyüyecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl yeni araç alımlarıyla birlikte toplam 120 otobüsü filosuna dahil edecek. 100’ü elektrikli toplam 500 otobüs alımı için de ihale süreci başlatılacak. Geçen yıldan bu yana ESHOT filosuna 41 otobüs, İZTAŞIT sistemi üzerinden ise 40 otobüs olmak üzere toplam 81 araç eklendi. İZULAŞ ve İZTAŞIT araçları ile birlikte toplam araç sayısı 2 bin 254’e ulaştı.

3 marttaki habere göre iztaşıtla beraber sayıyorlar. 81+15=96 Hala 19 adet eksik var.

Geri
Üst Alt