ben şahsen MAN’ı iki kapılı diye sevmem ama uzun yollarda gayet iyi çalışıyorlar şehiriçine girdi mi sıkıntıDiyarbakırdaki Conecto K 2012 veya 2011 Model bi mazot kokusu gibi bi koku yayıyorlar.
En sevdiğim otbüs;
Man Lion's City
ve Mercedes-Benz Conecto
man türkiye 12 metreyi 3 kapılı üretiyor avrupadakiler 2 kapılı.ben şahsen MAN’ı iki kapılı diye sevmem ama uzun yollarda gayet iyi çalışıyorlar şehiriçine girdi mi sıkıntı
ESHOT manları farklı bunlar Man lion el olması lazım koltukları farklıdır normaldenman türkiye 12 metreyi 3 kapılı üretiyor avrupadakiler 2 kapılı.
İsteğe özel hepsini üretir.man türkiye 12 metreyi 3 kapılı üretiyor avrupadakiler 2 kapılı.
2 kapılı 12 metre Türkiye şartlarında uymuyorİsteğe özel hepsini üretir.
Öyle fakat Avrupa'ya Ankara'dan ihrac edildiği için pratikte üretiliyor.2 kapılı 12 metre Türkiye şartlarında uymuyor
bende 2026 modellerden otokar kent lf ısuzu citiport mercedes benz conecto black edition2026 Modellerden:
1- Güleryüz Cobra GD-272 LF
2- Mercedes-Benz Conecto
3- Isuzu Citiport
4- Otokar Kent LF
5- BMC Procity (Neden bunu 5. Sırada?)
6- Habaş Comfort City
Küçük Otobüsler:
1- Isuzu Novociti
2- Karsan Atak
Çift Katlılar:
1- Güleryüz Cobra DD (Tek Seçenek Zaten)
Akia marka olarak Güleryüz Cobra'ya göre daha kötü bana göre ama çift katlı konusunda tam tersini düşünüyorum özellikle yolcu gözünden bakarsam Akia çift katlılar bana sanki şehirlerarası otobüse binmişim gibi bir his veriyor iç koltukları sayesinde.2 katlı otobüslerden en çok hoşuma giden
"AKİA ULTRA DD." marka model otobüs hem konforlu hemde dış tasaromında özelliklede arka tasarımı çok güzel olduğu için seviyorum.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 103951Ekli dosyayı görüntüle 103952
Akia Ultra DD kel mi? Neden procity 5 . Sırada?2026 Modellerden:
1- Güleryüz Cobra GD-272 LF
2- Mercedes-Benz Conecto
3- Isuzu Citiport
4- Otokar Kent LF
5- BMC Procity (Neden bunu 5. Sırada?)
6- Habaş Comfort City
Küçük Otobüsler:
1- Isuzu Novociti
2- Karsan Atak
Çift Katlılar:
1- Güleryüz Cobra DD (Tek Seçenek Zaten)
2025 ve 2026 modeli yok sanırsamAkia Ultra DD kel mi?
Akia Ultra DD'nin 2025 ve 2026'sı yok en yenisi 2024 model onlardan da 2 adet var D-059 ile D-028.2025 ve 2026 modeli yok sanırsam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.