Son düzenleme:
Diğer halka açık hisse mi oluyor Rick gmires
"ISUZU." türkiyede "ANADOLU GRUBU." 'nun markasıdır nasıl "FORD KOÇ HOLDİNG." 'in markası olupta türkiyede 2 tane fabrikası varsa "ISUZU." 'nunda türkiyede fabrikası var yani "ISUZU." aslen japon markası "FORD." ise aslen amerikan markasıdır bilginize.Isuzu yerli malı yabancı değil
İran'da battı bu marka, Türklere geçtiYalnız "AKİA." iran markasıdır.![]()
Eski olması kötü olduğu anlamına gelmiyor bence capacityler hala taş gibi citarolar da öyleMercedes Benz CapaCity'yi önceden eski diye eleştirirdim fakat dün bindiğim CapaCity metrobüs aracında tek bir trim sesi bile yoktu o yüzden yeniden sevmeye başladım.
Eskilikten ziyade bakımsız özensiz olmalarıydı diyelim.Eski olması kötü olduğu anlamına gelmiyor bence capacityler hala taş gibi citarolar da öyle
Körüklüler dökülüyor maalesefCitarolar da öyle
Citaro'ların damalarının değişmesi lazım. Damalar soyulmuş çoğunda. Yolculuklar yine konforlu fakat kozmetik açıdan iyileştirmeler yapılması lazım. Şu eski kurumsal logonun da hepsinde kırmızı olması lazım.Ben CapaCity'leri Citaro'lardan daha iyi durumda gördüm , metrobüsteki araçların tabelalaları temizlenmiş veya değişmiş, parlaklık dereceleri iyiydi.
Körüklü Citaroların küf kokusu gitmeden ne yaparsak yapalım işe yaramaz. İçinde durulmuyor nefesimi tıkıyorCitaro'ların damalarının değişmesi lazım. Damalar soyulmuş çoğunda. Yolculuklar yine konforlu fakat kozmetik açıdan iyileştirmeler yapılması lazım. Şu eski kurumsal logonun da hepsinde kırmızı olması lazım.
Körüklüler Beykoz civarında çalıştıkları için uzun zamandır binmedim.Körüklü Citaroların küf kokusu gitmeden ne yaparsak yapalım işe yaramaz. İçinde durulmuyor nefesimi tıkıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.