Temsalara ben de gıcık oluyorum eshottakiler 2013 modeller en başta çok titriyorlar ve kötü durumdalar.Sevmediğim modeller olsa da marka olarak gıcık olduğum yok. Model olarak ise gıcık olduklarım bunlar:
1. Akia Ultra LF 12: 1.nesil olanlarının 2014 ve 2015 modellerini sevmiyorum, 2016 modelleri Euro 6 olduğu için idare eder.
2. TCV Karat: Hiç binmesem de gıcık olduğum araçlardan.
3. Temsa Avenue LF: 2011-2013 arası olanlar.
4. BMC Procity: 2011-2013 arası olanlar.
5. BMC Procity TR: 2017-2020 arası olanlar
6. Karsan Atak: 2019 öncesi olanlar.
7. Otokar Sultan LF
Ben BMC beklerdim. Demekki millet BMC seviyorYarısı oy verenlerin otokar sevmemesi inanılmaz
Büyük bir ihtimalle Otokar Sultan LF yüzündendir yoksa Otokar'ın diğer modelleri gayet güzel.Yarısı oy verenlerin otokar sevmemesi inanılmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.