675 ve 684 Otogar olacak, Onat Tünelini bekliyor.O tarafı kullanmayacak
Narlıdere Şehitlik'e gelmeden otobana çıkış mevcut oradan Narlıdere yolunu kullanır
675 ve 684 Otogar olacak, Onat Tünelini bekliyor.O tarafı kullanmayacak
Narlıdere Şehitlik'e gelmeden otobana çıkış mevcut oradan Narlıdere yolunu kullanır
Onat tüneli ne zaman açılıcak ve gidiş güzergahı tam nasıl olacak bilginiz var mı? Otogara uzadığı zaman yolcusu da artacaktır.675 ve 684 Otogar olacak, Onat Tünelini bekliyor.
Yıkıkkemer-Çamkule arası tünel.Onat tüneli ne zaman açılıcak ve gidiş güzergahı tam nasıl olacak bilginiz var mı? Otogara uzadığı zaman yolcusu da artacaktır.
Onat tüneli ne zaman açılıcak ve gidiş güzergahı tam nasıl olacak bilginiz var mı? Otogara uzadığı zaman yolcusu da artacaktır.
Buca kısmında ikametiniz olduğunu bilmiyordum818
878
490
866
676
470
----
800
222
221
608
Lisem Buca'da olduğundan zamanında o hatları az kullanmadım.Buca kısmında ikametiniz olduğunu bilmiyordum
Geceleyin de seferlere biniyor musunuz?284
285
875
104
374
940
284 ün cidden çok faydası oldu böyle hatlar lazım aslında284
285
875
104
374
940
284 ün cidden çok faydası oldu böyle hatlar lazım aslında
Gece seferleri genelde normale oranla çok daha hızlı oluyor.Geceleyin de seferlere biniyor musunuz?
Nasıl oluyor peki güzergah süresi
Geceleyin derken evet yazdığım hatların son seferlerine sık sık biniyorum 940 tek geceleri çalışıyor zatenGeceleyin de seferlere biniyor musunuz?
Nasıl oluyor peki güzergah süresi
Cidden öyle ya 284 sağolsun evimden çıkmam ve konakta inmem 25dk falan sürüyor284 ün cidden çok faydası oldu böyle hatlar lazım aslında
Menderes Caddesi’ne yürüyüp 304’e binmem ve Konak’a gitmem 20 dakikayı bulurken artık sadece 10-12 dakikada Konak’tayım bu hat sayesinde yürümekten de kurtuldumCidden öyle ya 284 sağolsun evimden çıkmam ve konakta inmem 25dk falan sürüyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.