A
Ata Bey
Eshotun yenildiği Araçlar hakkında görüşler alsında nasıl yenilenmesi gerektiğiyle ilgili tartışma ve fotoğraflar (yenilenmiş bir Temsa karşınızda)
Evet,Adatepe garajı çok güzel yeniliyor,490'da hep yenilenmiş Conecto görmeye alışmış biri olarak söyleyebilirim ki,klimasından koltuğuna herrr yer müthişBu arada siyah etiketli garaj araçlarını çok güzel yeniliyor keşke Halkapınardaki garaj da öyle yapsa
O zaman Buca'nın yarısı yenilenmiş ESHOT'lardırEvet,Adatepe garajı çok güzel yeniliyor,490'da hep yenilenmiş Conecto görmeye alışmış biri olarak söyleyebilirim ki,klimasından koltuğuna herrr yer müthiş
Adatepenin temsaları da iyidir kesinEvet,Adatepe garajı çok güzel yeniliyor,490'da hep yenilenmiş Conecto görmeye alışmış biri olarak söyleyebilirim ki,klimasından koltuğuna herrr yer müthiş
Conectonun ışıklarını bile beyaz ampule dönüştürüyorlar her garajdan bekleriz bu performansıEvet,Adatepe garajı çok güzel yeniliyor,490'da hep yenilenmiş Conecto görmeye alışmış biri olarak söyleyebilirim ki,klimasından koltuğuna herrr yer müthiş
Fotoğraftaki araç ta zaten Adatepe'den çıkma. Ama burası Kemer değil mi? Biraz entteresanlığa kaçmış gibiEshotun yenildiği Araçlar hakkında görüşler alsında nasıl yenilenmesi gerektiğiyle ilgili tartışma ve fotoğraflar (yenilenmiş bir Temsa karşınızda)
Ekli dosyayı görüntüle 70635
Evet Kemer geçen ay çekmiştimFotoğraftaki araç ta zaten Adatepe'den çıkma. Ama burası Kemer değil mi? Biraz entteresanlığa kaçmış değil mi?
O Çakalburnu'nda da var. 984'de görmüştüm diye hatırlıyorumConectonun ışıklarını bile beyaz ampule dönüştürüyorlar her garajdan bekleriz bu performansı
Bizim Halkapınardaki garaj da sözde otobüsleri yeniliyor ama hepsi kötü durumdaO Çakalburnu'nda da var. 984'de görmüştüm diye hatırlıyorum
Merkez garaj en kötüsü netGaraj sıralaması yaparsam şòyle olur
1-Adatepe Garaj(Siyah)
2-Çakalburnu Garaj(Sarı)
3-Torbalı Garaj(Mavi )
4-Karşıyaka Garaj(Yeşil)
5-Merkez Garaj(Kırmızı)
Sizin sıralamanızı da bekleriz
Torbalı, Gediz - MaviGaraj sıralaması yaparsam şòyle olur
1-Adatepe Garaj(Siyah)
2-Çakalburnu Garaj(Sarı)
3-Torbalı Garaj(Mavi )
4-Karşıyaka Garaj(Yeşil)
5-Merkez Garaj(Kırmızı)
Sizin sıralamanızı da bekleriz
Garaj gösteriyor mu?Gerçi 18'e hep Çakalburnu garaj giriyorBu arada çok bakımlı bir araç buldum karizmaya bak
Ekli dosyayı görüntüle 70645
Araç Çakalburnu garajına bağlı gibi turuncu eshot yazısı varGaraj gösteriyor mu?Gerçi 18'e hep Çakalburnu garaj giriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.