W
WowTurkeySevdalısı
Yeni yılın ilk kabinesi yarın toplanıyor..
En düşük emekli maaşının 14.000 TL olmasını bekliyorum.
En düşük emekli maaşının 14.000 TL olmasını bekliyorum.
Bir çok emekli 12500 liraya zaten rahatça geçiniyordu. Bu paraya artık daha rahatlar...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli aylığını yüzde 15,75 artırarak, 14 bin 469 liraya yükselttiklerini açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 62696
Hiç artmasa daha iyimişEN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ZAM HESABI:
Şu anda en düşük emekli maaşı 16 bin 881 TL, 6 aylık kesinleşen zam oranıyla birlikte 18 bin 939 TL liraya çıktı.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sosyal Güvenlik Sistemi çöktü. Mevcut hükümet bunu bir yere kadar saklayabilecek. Önümüzdeki seçimlerde iki ana konu görüyorum; İsrail ile hayali savaş ve Emekliye iyi bir zam muhabbeti. Emekliye zammı muhalefette kullanacak. Seçimlerden sonra bir kaç seneye bizim sistem çöktü emeklilik yaşını 90 yapıyoruz diyebilirler.Hükümet kendi alacaklarına vergilere yüzde 44 zam yaparken emekliye yüzde 15 yapıyor. Çok komik rakamlar
Zaten 99 sonrası ve öncesi durumu çıktıktan sonra emeklilik hayal oldu. Kadınlarda 58, Erkeklerde 60. Bu yaşı görüp göremeyeceğiz de kesin değil. Ki görsek bile bu saatten sonra emeklilik parasını ne yapacağız. Eskiler iyi yararlandı bu sistemdenTürkiye Cumhuriyeti Devleti Sosyal Güvenlik Sistemi çöktü. Mevcut hükümet bunu bir yere kadar saklayabilecek. Önümüzdeki seçimlerde iki ana konu görüyorum; İsrail ile hayali savaş ve Emekliye iyi bir zam muhabbeti. Emekliye zammı muhalefette kullanacak. Seçimlerden sonra bir kaç seneye bizim sistem çöktü emeklilik yaşını 90 yapıyoruz diyebilirler.
Herneyse. Hasılı kelam emeklilik sistemi çöktü. Benim daha 30 sene civarı var, emekli olmam imkansız. Bunu bildiğim için planlar yapıyorum.
35 inde emekli olmalı.Zaten 99 sonrası ve öncesi durumu çıktıktan sonra emeklilik hayal oldu. Kadınlarda 58, Erkeklerde 60. Bu yaşı görüp göremeyeceğiz de kesin değil. Ki görsek bile bu saatten sonra emeklilik parasını ne yapacağız. Eskiler iyi yararlandı bu sistemden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.