Tema düzenleyici

Ego 68 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 adet körüklü otobüs yetersiz zaten orası tartışmalı konu.Misal mansur beyin 2021,22 yıllarında otobüs alım konusunda en büyük hatası ngt'li conectolar oldu.Zaten bilenler bilir.Performans düşüklüğü konusunda 2012,13 model Man Lion's City g'lerden geride.Dizel conecto,Otokar Kent en iyi seçenek bence ama değişik markalarda gelse misal.Egoya kırmızı desenli Uzay kasa Güleryüz Cobra,Akia Ultra,Isuzu Citiport,Bmc Procity TR dizel bu markalarıda görmek isteriz.Yıllardır ikaruslar hariç Melih Gökçek görevi boyunca Man ve mercedesden sasmadi.Bana kalsa yukarıda bahsettim markalarda ihaleye girmeli.

5 adet körüklü otobüs yetersiz zaten orası tartışmalı konu.Misal mansur beyin 2021,22 yıllarında otobüs alım konusunda en büyük hatası ngt'li conectolar oldu.Zaten bilenler bilir.Performans düşüklüğü konusunda 2012,13 model Man Lion's City g'lerden geride.Dizel conecto,Otokar Kent en iyi seçenek bence ama değişik markalarda gelse misal.Egoya kırmızı desenli Uzay kasa Güleryüz Cobra,Akia Ultra,Isuzu Citiport,Bmc Procity TR dizel bu markalarıda görmek isteriz.Yıllardır ikaruslar hariç Melih Gökçek görevi boyunca Man ve mercedesden sasmadi.Bana kalsa yukarıda bahsettim markalarda ihaleye girmeli.
lf 25'ler alındığı vakit akia hess jest olarak bir tane de lf 12 hediye etmişti diye hatırlıyorum o hala duruyor mu?

Otokar en büyük hata olur hocam alınıcaksa kaliteli olması için özel versiyon olması lazım yoksa adamı yerden yere kazıklayıp vuruyorlar

Otokar en büyük hata olur hocam alınıcaksa kaliteli olması için özel versiyon olması lazım yoksa adamı yerden yere kazıklayıp vuruyorlar
Bizde zaten 2024 yılında solo Otokarlardan 32 adet alındı.Cummins Euro 6 motor ZF Ecolife şanzıman oldukları için.Seriler bir sıkıntılarını görmedim.Ayrıca Cummins Euro 6 ZF Ecolife ile beraber birbirlerine çok yakışıyor.Cummisin uğultusu Ecolife'ın reterdar ince sesi güzel.Solo Otokarlarimiz ZF değilde Voith olsaydı bu kadar serilik beklenemezdi.2021 model 28 adet körüklü Otokar Kentlerimiz ise Tersi Ford Ecotorq Euro 6 motor ve Voith DIWA şanzımana sahipler.Körüklü otokarlarimiz malesef solo Otokarlarimiz gibi çabuk hızlanmiyorlar bunda voith sanılanın etkisi olabilir diye düşünüyorum.Uzun lafın kısası Otokara ZF şanzıman takınca gayet seri oluyor.Yalnız Conecto cng konusunda başarısız kaldı.Yazın Fan sesleri gürültülü oluyor bunuda geçtim.Gerek rampa çıkış gerek düz yolda ngt'lerimiz berbat.Conectlarin en iyisi dizel kasaları.Körüklü olan kasalarina bindim en arka tasarımı hosuma gitti yüksek koltuklari filan tebrik ettim mercedesi.
Otokar en büyük hata olur hocam alınıcaksa kaliteli olması için özel versiyon olması lazım yoksa adamı yerden yere kazıklayıp vuruyorl

Geri