Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Duraklarda İzdiham Yaratan İett Hatları | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Duraklarda İzdiham Yaratan İett Hatları

Bak arkadaşım. Bu sitenin sahibi bile beni engelliyor tamam mı. Ne için? Normal hatları kapattılar dediğim için engelleniyorum. Aynı kişi yani Yusuf utanmadan senin yazını beğenebiliyor mesela işte bende bunu anlayamıyorum.

Ben 1 senedir 1,5 senedir ne için kendimi yırtıyorum. Diyorum ki metro açabilirsiniz tramvay açabilirsiniz ama normal hatlara dokunmayan diyorum. Tepki gelince 36L'yi geri açtılar gibi yaptılar ama aslında açmadılar çünkü 36L Beşiktaşa diyordu şimdi ise Beşiktaşa gitmiyor. Burda mesele insanların daha fazla aktarma yapması yani buna zorlanması. Bilinçli kötülük var diyorum ama anlatamıyorum.

Gerçi şuna yemin ederim ki beni milyonlarca insan anlıyor yani benle aynı fikirdeler, bu sitedeki 10 tane trol beni anlamasa da olur.
36G hala var?!?

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.