Manı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olurHocam bunlardan herhangi birini İstanbul'da ister misin?
Bu mu eski hocamManı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olur
Bus Simulator 21'de bu da var oyunda eski duruyor ama bu fotoda yeni duruyor.Bu mu eski hocamEkli dosyayı görüntüle 72051
Volvo Vanhool A330
Bu mu eski hocamEkli dosyayı görüntüle 72051
O Volvo muydu Vanhool görünceEkli dosyayı görüntüle 72053
Attığım fotoğraf bu, buna eski diyorum gidip elektrikli halini paylaşıp bu mu eski diyon![]()
Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metroLondon Undergroundda hala Bakerloo hattınada çalışan 1972 Stock Ekli dosyayı görüntüle 72056
Tsw4 mü?Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metro
EvetTsw4 mü?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.