CRRC metrosuna benzettimBrüksel de ki tramvaylar Modern ve zarif görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 82430
CRRC metrosuna benzettimBrüksel de ki tramvaylar Modern ve zarif görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 82430
Değişik bir marka onu söylüliyim hiç görmedim duymadım
Kaliforniya(Los Angeles) Hızlı Tren Hattı Inşaatı;
Başlangıç: 2015 ve hâlâ sürüyor %
1300 Km ve 21 istasyon
Sarı: Înşaat devam ediyor
Mavi: Fizibilite yapıldi(inşaat yok)
Pembe: kısmen tamamlanmış.
Kesikli çizgiler: 2. Etap kısmı
Ekli dosyayı görüntüle 83058
Wikipedi
Bizdeki İzmir YHT tarzı 10-15 yıldır bı turlu bitmiyormuş inşaat...
Ama 1300 km kolay değil. bir de eğimli araziler sanırım.
abi tipsizlik abidesi buBritish Rail Class 385
Scotrail (İskoçya Tren operatörü)nğn işlettiği Hitachi üretimi British Rail Class 385 çok kaliteli trendir. Ekli dosyayı görüntüle 72011Ekli dosyayı görüntüle 72012
Valla bizdede Marmaray ,ankara-Bursa ve Ankara-sivas YHT hatları Kuzey Anadolu fayı ile paralel ama yapıcak bişi yok...Ekli dosyayı görüntüle 83094
Üstüne üstlük, bir de San Andreas gibi dünyanın en tehlikeli fay hattının yakınında ve faya paralel giden bir hızlı tren hattı...
İnşallah çavuşum inşallah depreme dayanıklı yapılıyordur...Depreme dayanıklı yapılıyordur muhtemelen.
marmaray tüneli depreme dayanıklı. 9 şiddetindeki depreme dayanacak kadar inşa edildi ynalış hatırlamıyorsam millet hiç sallanmamışİnşallah çavuşum inşallah depreme dayanıklı yapılıyordur...
şu koltukları gördükten sonra toplantı salonuna ışınlandım, sadece kravatlı beyaz yaka tiplerin bulunacağı bir yere ve hafiften backroomsa benziyorBritish Rail Class 385
Scotrail (İskoçya Tren operatörü)nğn işlettiği Hitachi üretimi British Rail Class 385 çok kaliteli trendir. Ekli dosyayı görüntüle 72011
İnşallah binbaşım, siz marmaray bağımlısı olduğunuza göre en iyi siz bilirsiniz diye düşünüyorum naçizane...marmaray tüneli depreme dayanıklı. 9 şiddetindeki depreme dayanacak kadar inşa edildi ynalış hatırlamıyorsam millet hiç sallanmamış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.