Ülke de belirtebilir miyiz?Ekli dosyayı görüntüle 72305
Yurt dışında bir İkarus 280
Bulamadım ki ülkeyi ne yapıyım yeşil sevdam varÜlke de belirtebilir miyiz?
Türkiye'de hiç böyle Iveco yok mu ? Hiçbir yerde görmedim.Romanın toplu taşıma şirketi Roma atac tarafından kullanılan Iveco E-WayEkli dosyayı görüntüle 72309
Urbanway crealis falan yok Crossway var birde Giresun ve Diyarbakırda minibüs Iveco varTürkiye'de hiç böyle Iveco yok mu ? Hiçbir yerde görmedim.
Vanhool markasıBrüksel deki belediye otobüsleri markasını bilmiyorum ama sık değiştirmiyorlar onu biliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 80348
Yüzbaşım, konuyla pek ilgisi yok ama Mancester ve tramvay deyince aklıma, 1-2 sene kadar önce rahmetli olmuş, çok kıymetli Doçent bir hocamın anısı geldi. Öğrenciyken birgün bize anlatmıştı. Uzun zaman önce, rahmetli hocamın eğitim için Manchester'a yolu düşmüş, arkadaşlarıyla tramvaya binmiş. İnecekleri yere gelince, hocam "müsait bir yerde inebilir miyiz?" diye seslenmiş.Manchester daki tramvay . Ne bileyim bana hantal göründü . Görüntü olarak zarif değil .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.