Tema düzenleyici

Döner Fotoğrafları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu başlık altında çekmiş olduğunuz Et döner, İskender ve Tavuk döner fotoğraflarını paylaşıp yemiş olduğunuz lokantalar hakkında görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

2018 yılında Marmaris Yılmaz İskender’de çektiğim fotoğraflar. Marmaris’e gidecekler için buranın İskender’inin güzel olduğunu söyleyebilirim.

20180714_214138

20180714_214207

Geçen önünden geçtim Susurlukta Gebze - İzmir Otoyolu üzerinde nispeten sakin bir yer. Ayvalık tostu ile Susurluk ayranı almıştım bundan 2 - 3 yıl öncesinde. Köfteci Yusufta duruyoruz biz Balıkesir Batı Oksijende yer alan. Orada Köfteci Yusuf sucuğu yemiştim fena değildi.
ben hiç köfteci yusuf'ta yemek yemedim ama pendik ido iskelesinin yanındakine ne zaman tuvalete girmeye gitsem üstüme kesif bir yağ kokusu siniyor. nasıl yaşıyorlar acaba

ben hiç köfteci yusuf'ta yemek yemedim ama pendik ido iskelesinin yanındakine ne zaman tuvalete girmeye gitsem üstüme kesif bir yağ kokusu siniyor. nasıl yaşıyorlar acaba
Genel olarak bu koku var. Denizlide de gittim. Didimde de tat anlamında Didimde daha böyle ızgara kokusu geldi köftenin üzerinde, Denizlide nispeten daha yağlı bir doku vardı köftede

Geri