Yarbayım, adamlar böyle dizi yapıyorlar işte, her bir karakterin, meydan larus gibi hikayesi var ve bu hikayelerden biri, bizi mutlaka bir duygumuzdan yakalıyor ve bırakmıyor... Muazzam bir dizi ve özellikle pandemi dönemi, bu dizinin gerçek olabilme ihtimalini bir tık yukarı attı. Oradan da yakaladı yani. Tabi naçizane 4 karakteri de anmadan geçmek istemem. Karizmatik Dixon kaptan, Dixonun ölüm makinesi yayı, zalımın oğlu Negan ve beyzbol sopasına yeni bir bakış açısı ve vuruş tekniği kazandıran zalım silah Lucille...Dizi oyuncuları derken Türk Dizisi diye kısıtlama yapılmamış. O yüzden hayatımdaki en sevdiğim dizi Karakteri olan Andrew Lincoln (Rick Grimes) Sezon 1 ve Sezon 9 arasındaki tüm halleri (2011 - 2019 yılları arası)
Ekli dosyayı görüntüle 81715
Alıntı: https://www.reddit.com/r/thewalkingdead/
Sonunda benden biri... Sanırım en mutlu olduğum gün Astsubayım. İstersen bu alana gelebilirsin. 2-3 ay önce kendim hazırlamıştım tamamınıYarbayım, adamlar böyle dizi yapıyorlar işte, her bir karakterin, meydan larus gibi hikayesi var ve bu hikayelerden biri, bizi mutlaka bir duygumuzdan yakalıyor ve bırakmıyor... Muazzam bir dizi ve özellikle pandemi dönemi, bu dizinin gerçek olabilme ihtimalini bir tık yukarı attı. Oradan da yakaladı yani. Tabi naçizane 4 karakteri de anmadan geçmek istemem. Karizmatik Dixon kaptan, Dixonun ölüm makinesi yayı, zalımın oğlu Negan ve beyzbol sopasına yeni bir bakış açısı ve vuruş tekniği kazandıran zalım silah Lucille...
Yarbayım, adamların yaptığına bakarmısın, farzet ki ben bu diziyi hiç izlemedim ve önyargılıyım. Sadece senin şu paylaştığın resmi bile görsem, izlemek için içim içimi yerdi. Halbuki adamların şu resim için harcadıkları 30 dakika zaman ve 100 gr fotoşop. Hadi gelde izleme. Şöyle tutmuş bir diziyi 30 sezon yap kimsenin sesi çıkmaz...Erken bitti bence...Sonunda benden biri... Sanırım en mutlu olduğum gün Astsubayım. İstersen bu alana gelebilirsin. 2-3 ay önce kendim hazırlamıştım tamamını
Bu alan The Walking Dead hayranlarının ve evrene atılmak isteyenlerin tartışıp tanışıp konuşacağı yer. Bu evreni sevenler de bahaneyle tanışmış olurlar. Bir sonraki mesajımda bu diziyi spoilersiz bir şekilde anlatacağım, evreni paylaşacağım ve diğer içeriklerini elimden geldiğince anlatacağım.
![]()
- Rick Grimes
- Cevaplar: 14
- Forum: Tv & Dizi & Film
Şu resim benim her diziye bakış açımı değiştirdi. Dayanamadım evime bir tane de posterini alıp duvarıma astım. Gerisini sen düşün Astsubayım ne kadar sevdiğimi...Sadece senin şu paylaştığın resmi bile görsem, izlemek için içim içimi yerdi. Halbuki adamların şu resim için harcadıkları 30 dakika zaman ve 100 gr fotoşop.
Aslında tam olarak bitti diyemeyiz. Konuda detayları varŞöyle tutmuş bir diziyi 30 sezon yap kimsenin sesi çıkmaz...Erken bitti bence...
Güzel ülkemde böyle bir dizi yapsalar, muhtemelen, bu resmin anlamı, akşam saatleri Maslak yolu, plazadan çıkan güzel insanlarım sıcak yuvalarına dönerken, Rick reiste bütün karizmasını yanına almış, plazaları korumak için vardiyayı teslim almaya gidiyor olurdu...Şu resim benim her diziye bakış açımı değiştirdi. Dayanamadım evime bir tane de posterini alıp duvarıma astım. Gerisini sen düşün Astsubayım ne kadar sevdiğimi...
Aslında tam olarak bitti diyemeyiz. Konuda detayları var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.