Tema düzenleyici

Dizi Oyuncuları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Cezmi Baskın Etiler'de

1756709015568.png

Dizi oyuncuları derken Türk Dizisi diye kısıtlama yapılmamış. O yüzden hayatımdaki en sevdiğim dizi Karakteri olan Andrew Lincoln (Rick Grimes) Sezon 1 ve Sezon 9 arasındaki tüm halleri (2011 - 2019 yılları arası)

2w6z2tabx4a71.webp

Alıntı: https://www.reddit.com/r/thewalkingdead/

Dizi oyuncuları derken Türk Dizisi diye kısıtlama yapılmamış. O yüzden hayatımdaki en sevdiğim dizi Karakteri olan Andrew Lincoln (Rick Grimes) Sezon 1 ve Sezon 9 arasındaki tüm halleri (2011 - 2019 yılları arası)

Ekli dosyayı görüntüle 81715

Alıntı: https://www.reddit.com/r/thewalkingdead/
Yarbayım, adamlar böyle dizi yapıyorlar işte, her bir karakterin, meydan larus gibi hikayesi var ve bu hikayelerden biri, bizi mutlaka bir duygumuzdan yakalıyor ve bırakmıyor... Muazzam bir dizi ve özellikle pandemi dönemi, bu dizinin gerçek olabilme ihtimalini bir tık yukarı attı. Oradan da yakaladı yani. Tabi naçizane 4 karakteri de anmadan geçmek istemem. Karizmatik Dixon kaptan, Dixonun ölüm makinesi yayı, zalımın oğlu Negan ve beyzbol sopasına yeni bir bakış açısı ve vuruş tekniği kazandıran zalım silah Lucille...

Yarbayım, adamlar böyle dizi yapıyorlar işte, her bir karakterin, meydan larus gibi hikayesi var ve bu hikayelerden biri, bizi mutlaka bir duygumuzdan yakalıyor ve bırakmıyor... Muazzam bir dizi ve özellikle pandemi dönemi, bu dizinin gerçek olabilme ihtimalini bir tık yukarı attı. Oradan da yakaladı yani. Tabi naçizane 4 karakteri de anmadan geçmek istemem. Karizmatik Dixon kaptan, Dixonun ölüm makinesi yayı, zalımın oğlu Negan ve beyzbol sopasına yeni bir bakış açısı ve vuruş tekniği kazandıran zalım silah Lucille...
Sonunda benden biri... Sanırım en mutlu olduğum gün Astsubayım. İstersen bu alana gelebilirsin. 2-3 ay önce kendim hazırlamıştım tamamını

Sonunda benden biri... Sanırım en mutlu olduğum gün Astsubayım. İstersen bu alana gelebilirsin. 2-3 ay önce kendim hazırlamıştım tamamını

Yarbayım, adamların yaptığına bakarmısın, farzet ki ben bu diziyi hiç izlemedim ve önyargılıyım. Sadece senin şu paylaştığın resmi bile görsem, izlemek için içim içimi yerdi. Halbuki adamların şu resim için harcadıkları 30 dakika zaman ve 100 gr fotoşop. Hadi gelde izleme. Şöyle tutmuş bir diziyi 30 sezon yap kimsenin sesi çıkmaz...Erken bitti bence...

Sadece senin şu paylaştığın resmi bile görsem, izlemek için içim içimi yerdi. Halbuki adamların şu resim için harcadıkları 30 dakika zaman ve 100 gr fotoşop.
Şu resim benim her diziye bakış açımı değiştirdi. Dayanamadım evime bir tane de posterini alıp duvarıma astım. Gerisini sen düşün Astsubayım ne kadar sevdiğimi...
Şöyle tutmuş bir diziyi 30 sezon yap kimsenin sesi çıkmaz...Erken bitti bence...
Aslında tam olarak bitti diyemeyiz. Konuda detayları var

Şu resim benim her diziye bakış açımı değiştirdi. Dayanamadım evime bir tane de posterini alıp duvarıma astım. Gerisini sen düşün Astsubayım ne kadar sevdiğimi...

Aslında tam olarak bitti diyemeyiz. Konuda detayları var
Güzel ülkemde böyle bir dizi yapsalar, muhtemelen, bu resmin anlamı, akşam saatleri Maslak yolu, plazadan çıkan güzel insanlarım sıcak yuvalarına dönerken, Rick reiste bütün karizmasını yanına almış, plazaları korumak için vardiyayı teslim almaya gidiyor olurdu... ;) :D

Geri
Üst Alt