ilçe olmak için bölgenin epey bir zaman olarak geçmesi gerek Diye biliyorum. belki 5 yıl sonra Belde Olabilir. oda zor
Çok zor olmasa gerek çünkü Bağlar Belediye Başkanının da bir demeci vardı Bağcılar değil Oglaklı ilçe olabilir diye ve ekledi şimdilik öyle resmi bir girişim tarafımıza iletilmedi dedi. Demek ki resmi girişim ile süreç başlayabiliyorilçe olmak için bölgenin epey bir zaman olarak geçmesi gerek Diye biliyorum. belki 5 yıl sonra Belde Olabilir. oda zor
oğlaklı deprem toki konutlarının şuanda tam nüfusu ne biliyormusunuz? ben hiçbiryerde tokinin yaptığı evlerle mahallenin ilçe olduğunu görmedimÇok zor olmasa gerek çünkü Bağlar Belediye Başkanının da bir demeci vardı Bağcılar değil Oglaklı ilçe olabilir diye ve ekledi şimdilik öyle resmi bir girişim tarafımıza iletilmedi dedi. Demek ki resmi girişim ile süreç başlayabiliyor
Peki siz hiç 27000 konut + ilk evim ile nereden baksanız 5000 konut yapilan bir yer gördünüz mü? 32 bin konut tamamlanınca 100 bin nüfus yapar bu bir il olma kriterioğlaklı deprem toki konutlarının şuanda tam nüfusu ne biliyormusunuz? ben hiçbiryerde tokinin yaptığı evlerle mahallenin ilçe olduğunu görmedim
ilçenin adı Karacadağ olacak Oğlaklımı Merkezi olacak?Peki siz hiç 27000 konut + ilk evim ile nereden baksanız 5000 konut yapilan bir yer gördünüz mü? 32 bin konut tamamlanınca 100 bin nüfus yapar bu bir il olma kriteri
Moderatör olarak araştırın bir şey bulursanız bizimle de paylaşın size zahmetilçenin adı Karacadağ olacak Oğlaklımı Merkezi olacak?
her konuya yetişemiyorum maalesef sizde destek çıksanız bu konuyu canlandırsanız iyi olurdu.Moderatör olarak araştırın bir şey bulursanız bizimle de paylaşın size zahmet
her konuya yetişemiyorum maalesef sizde destek çıksanız bu konuyu canlandırsanız iyi olurdu.
İlçe olması için yıllar geçmesi gerekiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.