Ne gibi bilgi var sende şoreşooO emlakciya söyle 3 ay sonra beni arasın bakalım hangi imar yetkilisi ona söylemiş merak ettim aynı imar yetkilisi bana da birşeyler söyledi yakında görürsünüz
Ne gibi bilgi var sende şoreşooO emlakciya söyle 3 ay sonra beni arasın bakalım hangi imar yetkilisi ona söylemiş merak ettim aynı imar yetkilisi bana da birşeyler söyledi yakında görürsünüz
Şoreş garbiçanakçı için başka bişey söyledi.. ne tür bir bilgi var?Sores kardeşim ben isterimki Diyarbakın her yeri imara girsin Halk faydalansın konut fiyatları uçmuş ama gerçek olan bir şey var 2009 dan beri Bağlar bölgesi çöpe dünmüş vaziyette, inşallah senin dediğin olur ve imar geçer
Dün bana resmi belge gösterdi imar bölümündeki memur garbicanakci ve hashavar şuan imarı yürürlükte açılması an meselesi gözüm ile gördüm belgeyiŞoreş garbiçanakçı için başka bişey söyledi.. ne tür bir bilgi var?
Zaten belediye kayyum atanmasa bağlar bu halde olmazdi tek sorumlusu o Beyoğlu denen oe onun yüzünden bağlar şuan bu halde ama bağlar yakın zamanda ikiye ayrılacak Bağcılar ve bağlar olarakSores kardeşim ben isterimki Diyarbakın her yeri imara girsin Halk faydalansın konut fiyatları uçmuş ama gerçek olan bir şey var 2009 dan beri Bağlar bölgesi çöpe dünmüş vaziyette, inşallah senin dediğin olur ve imar geçer
Oglaklinin imara acilmasi planlar arasinda yer aliyormu acilirsa hangi parseller imar kapsamina girer bilginiz varmi bu konudaZaten belediye kayyum atanmasa bağlar bu halde olmazdi tek sorumlusu o Beyoğlu denen oe onun yüzünden bağlar şuan bu halde ama bağlar yakın zamanda ikiye ayrılacak Bağcılar ve bağlar olarak
Açıklama bekliyoruz Şoreş çünkü iddialı konuşuyorsun ve umut veriyorsun bizlere kralSores elinde resmi bir belge veya kanıt var mı iddia sahibisin iddani da kanıtlarsan seviniriz
Büyükşehir belediyesi yürürlükteki imar planını gözüm ile gördüm garbicanakci ve hashavar yazıyordu adama bana at dedim atmadı ama vallahi gözüm ile gördümAyrıca sana belge gösteren hangi belediye
8 yıldır bekliyorum 2 ay daha bekleyecem sıkıntı yok oradan biri satıyordu imar odası başkanı bırakmadı git altın borç et ama satma dedi imar yüzde yüz geliyor dediAçıklama bekliyoruz Şoreş çünkü iddialı konuşuyorsun ve umut veriyorsun bizlere kral
Dökmetaş varmıydı soreş hocamBüyükşehir belediyesi yürürlükteki imar planını gözüm ile gördüm garbicanakci ve hashavar yazıyordu adama bana at dedim atmadı ama vallahi gözüm ile gördüm
Bilmiyorum Dökmetaş hakkında bir bilgim yok ama hashavar ve garbicanakci 1/5000 ölçek yürürlükteki imar yazıyorduDökmetaş varmıydı soreş hocam
Yola sıfır garbiçanakçıda zaten ticari alandır imarı zaten açıktır yola sıfırın.. geriye kaldı arkadaki araziler bence fazla kat irtifakı vermezler em fazla 5 katSores kardeşim ne imarı hashavar ve garbicanakciya villa mi yoksa konut mu ? Ticari mi bilgin var mı
Hashavarda benimde var 40 dönüm senin hangi parselde var sölerseniz sevinirimDün bana resmi belge gösterdi imar bölümündeki memur garbicanakci ve hashavar şuan imarı yürürlükte açılması an meselesi gözüm ile gördüm belgeyi
Benim caddeye çok yakınHashavarda benimde var 40 dönüm senin hangi parselde var sölerseniz sevinirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.