Bu hangi parselse
Bu hangi parselse
206Bu hangi parselse
Bazı kesimde var diyor yok Bağcılar olmaz yav kardeşim gel bak bi bağcılara nüfüs yoğunluğu mu desem konut krizi mi desem.. yani nasıl bir çalışma olmaz anlam veremiyor insan.. aynı zamanda da kime sorarsan gelip baksa yerin hiç kalmadığını o bile söyler yani bazı insanlara anlam veremiyorum..Benim bildiğim kadarıyla oglakli da revizyon imar planı yok ama ne olur bilemeyiz
Ne yapsın insanlar elindekini satıp orda mı alsın..2026 revizyon imar planının urfa yolu ve elazığ yolu olduğunu duydum Garbicanakçı için bir sey duymadım.
Allah korusun Mete umutsuz olmayınUğur21 bey tahminim garbiçanakçı 5-10 yıl daha bekler çünkü ses seda çıkmıyor.
Bide ses Seda çıkmıyor diyorsun ses Seda çıkan yerler hangi bölge peki..Uğur21 bey tahminim garbiçanakçı 5-10 yıl daha bekler çünkü ses seda çıkmıyor.
Hashavara neden imar gelmiyor lanetli mi o bölge gidip oglakli açacaklar
Oğlaklının revizyon planı yoktur çünkü başkan revizyon planı daha öncelikli olacacak ilk revizyon planı inşallah garbiçanakçı olurHashavara neden imar gelmiyor lanetli mi o bölge gidip oglakli açacaklar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.