Dsi Kanal Geçecek Yerleri İşaretlediEkli dosyayı görüntüle 69803
Ekli dosyayı görüntüle 69804Bu 2 harita da da neyi anlatmak istemişsin?
Mesela demişsin garbiçanakçı kanalda çıkan yerler yani ne demek istiyor orda ?Bende Ögrenmek İçin Attım Bu Ne Oluyor
Bende Ögrenmek İçin Attım Bu Ne Oluyor
arkadaslar garbiçanakçı denilen gözeli su havzadındaki hatların sonu gözüküyor hatlar metalciler sitesinin altında bitiyor ama orada arazi toplulaştırma işi yapılıyor
Bu haritalara nereden ulaştınız acaba
eğer bu gercekten dsiden alınmıssa dsi içme suyu hattı yapamaz tarımsal sulamaya kanal yapar çevre yolunun üstü bu doğru ise komple tarım arazisi ama garbiçanakcıda herhangi bir sulama gözükmüyor bu görsellerdeBuralar bence ana su hattı düşenecek yerler çünkü sehrin yakininda sulama projesi yapilmaz imar parselizasyonu öncesinde su hatlarının şehir içi şebekenin geçeceği ana hatlar belirlenmiş diye düşünüyor ve değerlendiriyorun.
içme suyu değil isale hattı yapar dsi cücükün hemen üst kısnında sulama göleti var ve akış diyagramı bu yöne dogru gidiyorBilgeadam kardeşim şehire yakın ve çok değerli araziler orada mal mülk sahipleri imar bekliyor benim yatirımım garbiçanakçıda imar gelmedi ayri bekliyorum fakat bu cizilen alanlarda sanayi yanina baktım büyük parseller var ve bu büyük parselleri dahi küçük parcalara bölmüşler . İlave olarak internete baktım Dsi icme suyu projesi yazdığınızda büssürü yerde yapmışlar ilave olarak googleye dsi içme suyu projesini yazdıgınızda büssürü yapılan işlem çıkıyor. garbiçanakçı harici yine kayapınara imar planlanmış garbiçanakçı yine atıl durumda malesef. benim gönlüm ve yatırımım garbiçanakçıdan yana
Beyler umudumuzu Allahtan kesmeyelim.. inşaallah 2026 da açılacak imarın içinde olur başkanın söz ettiği..Hashavar Garbiçanakçı Ya Sanki Cinler Basmış İmar Girmiyor Elimizde Patladı 15 Sene Oldu Ya Dile Kolay 15 Sene
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.