27 bin konut mu? Anayolu 2 şerit gidiş 2 şerit geliş çok düşük değilmi 27 bin konut için?Deprem bölgesi Diyarbakır'da olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1122 TOKİ konutunun yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Bozdağ, "Burası yeni bir şehir, belki ileride Diyarbakır'ın büyük bir ilçesi olmaya aday yeni bir yaşam alanıdır" ifadelerinde bulundu.
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, konut yapımlarının devam ettiğini, planlanan 27 bin konutun yapılıp yerleşime açılmasından sonra oluşacak yerleşim biriminin ilçe olabileceğini ve muhtemelen adının da “Karacadağ” olma ihtimali olduğunu söyledi.
TOKİ konutlarının bir kısmının yolboyu gavurvelide yapilacağı söyleniyor orada üç bin dönüm arsa oluşturulmuş durumda27 bin konut mu? Anayolu 2 şerit gidiş 2 şerit geliş çok düşük değilmi 27 bin konut için?
Boşuna paranı yatırma kardeşim. Emlakçılara göre her yer proje bölgesi. Halbuki sadece Oğlaklı komutlarının bitişiğinde İlk evim arsa projesi var. Bahsettiğin bölge bayağı uzak oraya. Ha ileride belki olur da şimdiden paranı yatırman yazık olur. Çünkü mesafe çok.Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Projeler bölgesi diye piyasada Kirkkoyun ve Alatosun bölgeleri güzelleme yapılarak satışa sunuluyor. Oglaklı TOKİ lere epey mesafede sizce o bölgeler gelecek açısından nasıl yerler ?
Ucuza bulunursa alınır.Güleçoba taraflarında tarla almak mantıklı mı uzun vade de buralarda bir takım gelişmeler olma ihtimali var gibi
Peki hocam gelecek vaad ediyor mu sizce 10 15 yıllık çocuklar için yatırım diyelimUcuza bulunursa alınır.
İnsanlara neden umut veriyorsun mazlum belediye başkanı bizzat bana dedi imar çalışması yok diyeDem partisinden baya yetkili biriyle görüştüm belediyeler şehirdeki konut ve kira krizini çözmek için adım atmıyor dedim. Bu da daire ve mevcut imarlı arsa sahiplerine yarıyor dedim 60 metrekarelik bir daire dört milyona dayandı. İmar açılsa hem konut hem de kira fiyatları düşer dedim. Adamın kafasına baya yattı görüşüp sana dönüş yaparım dedi. Dün iftarda birlikteydik adam Garbi Çanakçı ve hashavar imarı tamamdır dedi.
Al al arsa altındır 10 yılda güzel prim yapar oralarPeki hocam gelecek vaad ediyor mu sizce 10 15 yıllık çocuklar için yatırım diyelim![]()
Uzun süre kalsın köşede zararı dokunmaz ya tutarsaAl al arsa altındır 10 yılda güzel prim yapar oralar
Al beklesin urfa yolunda kimse zarar etmez şehir sürekli o tarafa gidiyorUzun süre kalsın köşede zararı dokunmaz ya tutarsa
Bir ara o taraflar için tarım arazisine çevirildi denildi gerçekliği var mı ?Al beklesin urfa yolunda kimse zarar etmez şehir sürekli o tarafa gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.