Merhaba arkadaşlar yeni
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler cumhuriyet tarafına imar gidermi bilginiz varmı
yeni hayvan pazarı ve otogar için düşünülüyor diye duydum ve viranşehir yolu hemen altından geçiyor yakın zamanda o yolun genişletilerek suriye ticareti için kullanılacagı söyleniyorAlatosun için yatırım önerir misiniz o bölgeye hakim olan varsa bir yorum yaparsa sevinirim
Oglaklı TOKİ biraz yukarı çıkınca Karahan köyü ilk evim projesi hemen üstünde Alankoz TOKİ arsası. Alatosun a kadar TOKİ arsa statüsünde parseller var. Bana da geleceği parlakmış gibi geliyor. Teşekkür ederim yorumlarınız için.yeni hayvan pazarı ve otogar için düşünülüyor diye duydum ve viranşehir yolu hemen altından geçiyor yakın zamanda o yolun genişletilerek suriye ticareti için kullanılacagı söyleniyor
Oglaklı TOKİ biraz yukarı çıkınca Karahan köyü ilk evim projesi hemen üstünde Alankoz TOKİ arsası. Alatosun a kadar TOKİ arsa statüsünde parseller var. Bana da geleceği parlakmış gibi geliyor. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Batı Çanakçı 5 binlik imar kapsamında olan yerlere konut diğer yerlere de villa imarı verileceği söyleniyor. Ayrıca Hashavara da konut imarı verileceği söyleniyorGarbiçanakcı iki ana yolun ortasında Ağaçgeçitköy olan o bölge villa yapılacak deniliyor bilgisi duyumu olan varmı aranızda
Mazlum hashavar da durum nedirO batı Çanakçıda değil mezarlığın arkasiyla havalimanı arasındaki boşlukta olacak
Mazlum senin bilgin var belli şuan askıda 2 imar var hashavar açılacak mıŞuan Bağlar eski Siverek yolu dolu durumda Bir kaç zenginin var onlar da 30 milyon istiyorlar hemen karşısında ham arazi 3 milyon akı karı değil.
Bugün bağlar belediyesi imar müdürü ile görüştüm yok öyle bir çalışmaGarbiçanakcı iki ana yolun ortasında Ağaçgeçitköy olan o bölge villa yapılacak deniliyor bilgisi duyumu olan varmı aranızda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.