Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Arkadaşlar aldığınız tarla sebebiyle Şufa (Ön Alım) Davası ile karşılaşan var mı? Bana dava açmışlar da bilgi sahibi bu konuda tecrübeli biri varsa yardımcı olabilir mi

Bu tür durumlarla karşılaşmamak için tapudaki satiş fiyatını yüksek yazmak lazım.Gerçek değerin bile üstünde

Selamün Aleyküm,
Ağaçgeçit ve batıçanakçı bölgelerinde hem parsel hemde fiyat ilgili dalgalanma var. Sizce yine şişme fiyatlarmı yoksa imar girecek ondanmı fiyatlar yükseliyor..?

Fiyatlara baktım Garbicanakci bolgesine 3-4 ay önceki fiyatlar dalgalanma vs yok imarda ileride geçer inşallar

Bu hashavar yeşildali için imar söylentileri çok bu aralar
Sizce fiyat şişirme mi ?

Arkadaşlar bu garbiçanakçıda şimdiki adı Batı Çanakçı bölgesinde arsalardaki fiyat dalgalanması aşağı yönlü ilerliyor. Suni bir düşüş mü acaba bölgeyi yakından takip edenler bilgi verebilir mi

Arkadaşlar ülkemiz serbest piyasa algısı var ama şunu da unutmamak lazım bu ülkede hic bir şey değer kaybetmez. Gelelim arsa fiyatlarına burada ki bazı arkadaşlari özelikle uyarıyorum. Tabi dürüst olarak işini yapanlarda var onlara saygı duyuyorum. 3 kişi ilana aynı bölgeden uygun fiyata atip bir süre sonra kaldırıyorlar sonra satmak isteyenlere "bakın fiyatlar bunlar" deyip ellerinden ucuza kapatıyorlar. Bazı insanlar da acil satmak istiyor olabilir onu da pas geçmemek lazım tabi. Fakat bağlarda ki arsaların bir değeri var. Satmak isteyenlerde almak isteyende bunu unutmasın. Sakın sakın elinizdeki arasanızi fiyat düştü diye sizden almaya çalışınlara da kulak asmayin.

Arkadaşlar ülkemiz serbest piyasa algısı var ama şunu da unutmamak lazım bu ülkede hic bir şey değer kaybetmez. Gelelim arsa fiyatlarına burada ki bazı arkadaşlari özelikle uyarıyorum. Tabi dürüst olarak işini yapanlarda var onlara saygı duyuyorum. 3 kişi ilana aynı bölgeden uygun fiyata atip bir süre sonra kaldırıyorlar sonra satmak isteyenlere "bakın fiyatlar bunlar" deyip ellerinden ucuza kapatıyorlar. Bazı insanlar da acil satmak istiyor olabilir onu da pas geçmemek lazım tabi. Fakat bağlarda ki arsaların bir değeri var. Satmak isteyenlerde almak isteyende bunu unutmasın. Sakın sakın elinizdeki arasanızi fiyat düştü diye sizden almaya çalışınlara da kulak asmayin.
Cevabınız için teşekkür ederim.dikkatimi çeken husus da buydu nedense çok dip fiyatlara ilanlara atılması dikkatimi çekti

Maalesef hocam ülkemizde ciddi anlamda ahlak sorunu olan esnaflar var. O yüzden fiyat düştu diyen kimseyi de ciddiye almayın. Durur ama düşmez unutmayın sevgili dostlar

Maalesef hocam ülkemizde ciddi anlamda ahlak sorunu olan esnaflar var. O yüzden fiyat düştu diyen kimseyi de ciddiye almayın. Durur ama düşmez unutmayın sevgili dostlar
Peki hocam bu hashavar için nazım imar planı revizyon imar planı 1/5000. Kesinleşti falan yazıyor
Bizi aydınlatabilir misiniz biraz

Bir yerin imara açılmasi sürecini büyükşehir belediyesi 4. Kattaki İmar bölümüne gidince camlarda asılı İmar planlarından daha net bakabilirsin. Ben veya bir başkası meclis kararlarına bakıp ancak sana bilgi verebilir

Geri