D
diyar.2134
Bi aralar pirinçlik ile Cumhuriyet arasında bir yerlerden bahsediliyordu. Oldu mu, bitti mi, iptal mi oldu bilmiyorum.
Valla bende araştırdım baya olumsuz hep ev alacam diye satmayı düşünüyorum bendeGarbicanakciya imar girecekmi bir bilgisi olan varmi
Hiç sorma bir umutla ev sahibi olma peşindeyiz kısmet olmuyor ki kardeşim şansızlık hep isteValla bende araştırdım baya olumsuz hep ev alacam diye satmayı düşünüyorum bende
Senin hangi parselde ve şuan dönümü araştırdın mı kaça gidiyor abemHiç sorma bir umutla ev sahibi olma peşindeyiz kısmet olmuyor ki kardeşim şansızlık hep iste
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.