Furkan hocam yazıyı tam okuduğunuza eminmisiniz?Fatih hocam belirli araçların plaka ve model bilgilerini paylaşabilir misiniz ?
Son düzenleme:
Furkan hocam yazıyı tam okuduğunuza eminmisiniz?Fatih hocam belirli araçların plaka ve model bilgilerini paylaşabilir misiniz ?
Gece hazirlayabilirim yarın ya da 5 tane neocity 8.5 metrelik dizel 6 tane Isuzu kendo CNG 8 tane Isuzu citiport CNG 18 tane 12 metrelik CNG BMC procity tr 12 tane 18 metrelik BMC procity tr CNGFatih hocam belirli araçların plaka ve model bilgilerini paylaşabilir misiniz
Değilim galibahocam yazıyı tam okuduğunuza eminmisiniz?
Size demedim hocamDeğilim galiba
Duzenlemedin ama 49 tane plaka yazayim şimdilik düzenlemesi yapacamSize demedim hocam
İsuzu Kendo'lar HAVAŞ Araçları Gibi kullanılacak gibi. Ücretleri Z7 , Z2 Gibi Aynı Olacak Değilmi? @Fatih 21 @fatıh kara hocamHalkın talebiyle ulaşımda 2 yeni güzergah oluşturuldu.
Ekli dosyayı görüntüle 69790
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Havaalanı-Dağkapı ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Havaalanı arasında 2 yeni güzergâh oluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı, yurttaşların talepleri doğrultusunda Havaalanı-Dağkapı ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Havaalanı arasında 2 yeni otobüs güzergâhı oluşturdu. Yeni hatlar, 3 Haziran itibariyle hizmet vermeye başlayacak.
Her bir güzergâha tahsis edilen 2’şer yeni otobüs, 2+2 koltuk düzenine sahip olup, 63 oturma ve 6 ayakta yolcu olmak üzere toplam 69 yolcu kapasitesiyle hizmet verecek. Yolcu konforunu artırmak amacıyla tasarlanan otobüslerde bagaj bölümü de yer alıyor.
Daha konforlu, donanımlı ve güvenli bir toplu ulaşım hedefiyle hayata geçirilen yeni güzergâhlar şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 69791
Kaynak; Amed Times ve Diyarbakır BB Web
Bu Tarz Belediyeye ait Güzergah ile ilgili Gönderiler Hem Burda Hemde bilgiye hızlı ulaşılması için;
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği Ve Haberleri
adlı konuda paylaşılacaktır.
Küçük farkı var nazim hikmet geçiyor ve tokiye girmiyir arastirmaya gidiyor birde ordan ceylan direk geçiyor doğum hastanesi hat değişik ama buna ihtiyaç yok diclekent faydalanmış olsa ama bunlar düşüncesi ilerde şehir hastanesi ile doğum hastanesi ile sabitlemek çok dolanan bir hat oluşturdular z7 biri bir aynı sayılmazİsuzu Kendo'lar HAVAŞ Araçları Gibi kullanılacak gibi. Ücretleri Z7 , Z2 Gibi Aynı Olacak Değilmi? @Fatih 21 @fatıh kara hocam
@fatıh kara hocam Z3 Asiste Isuzu kendolar 21 AHE 494 ve 21AHE 488 çalışıyor diyorKüçük farkı var nazim hikmet geçiyor ve tokiye girmiyir arastirmaya gidiyor birde ordan ceylan direk geçiyor doğum hastanesi hat değişik ama buna ihtiyaç yok diclekent faydalanmış olsa ama bunlar düşüncesi ilerde şehir hastanesi ile doğum hastanesi ile sabitlemek çok dolanan bir hat oluşturdular z7 biri bir aynı sayılmaz
AP Tal ca bir güzergah bunu düşün beyni yok halk talep etti diye millette dalga geçiyorlar AP Tal ulaşım daire beyniniz yok beyinle
Beyinlerimiz ile dalga geçen ulaşım daire başkanlığı z3 artık gündüz de başladım diyemiyor bu kadar aptalca yazılır yeni hat açık diyor ne hattı memur-sen TOKİ hat açma apta lca orda garanti torpili adami var ki bunu açtı insan kendine yakistirmaz bunu
Kendolar sizde ilçelere verilecekti sonra vazgeçtiler@fatıh kara hocam Z3 Asiste Isuzu kendolar 21 AHE 494 ve 21AHE 488 çalışıyor diyor
AHE 488 net kendo
AHE 494 kendo olması lazım
Kadın şöförler hangi hatlarda çalışıyor şuan?Kendolar sizde ilçelere verilecekti sonra vazgeçtiler
Birde z3 e en güzel araç eğer sıfır almış olsa 9.5 metrelik araçlardı ama alınmadı z6 ve Z1 boş şekilde araçları götürüp getirir
Bonus olayi da olmadığı için şoförlerde kendi rahatlığı için yolcu bile almaz
Gider oraya en gereksiz en boş torpilli adamı seçer şoför bozuntusu diye
Belediye yerinde olsam kadın şoförleri f2 veririm bu arada saati gündüz en bol yetişmesi en rahat yer
Nöbetçi OPET. Geçiyor Berivan koyun adlı müdür el altı namus olsa o araç asla geçmez
Ekli dosyayı görüntüle 69816
Şehir içine gelmedin hep batı ya da doğu kanıtindayin görmedim net olarak yakın zamanda çıkacam işler ters yönünde bayram ağzı pek bizim ulaşım takibi arkadaşlar pek görüşemiyoruz bazıları ilçede onlar ile buluştuğumuz da hem genel olaeak gezeceğiz hem genel değerlendirme yapacağızKadın şöförler hangi hatlarda çalışıyor şuan?
Doğru ismi vip taktilarYeni açılan hatlar
VIP1 | Dağkapı - Havaalanı
VIP2 | Araştırma - Havaalanı
Z7-2 de olabilirDoğru ismi vip taktilar
isim bulamayan zavallı ulaşım daire z3 yerine vip 1 yazıyor bu araçlar ilçeye uygun ama gelde başı boslara anlat.simdi
Vip 2 ne z7 ismini değiştir z7/1 z7/2 yaz daha mantıklı
Belediye kiyakciligi biliyor el altı Berivan koyun yaptıkları bu sabah asis.kapat ailenin önünden geçir
2. Saat 14 minibusten 8 geldi 6 kendi ailesinin önünden geçiyor e1 araclarini
E1. De 21 ahe281 ihlal
E10 da 21ahd582 ihlal etti
E8 de 21bk092 ve onun arkasındaki araç OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor belediye kiyakcilik on numara
Boş insanlar sanki yeni hat açmış gibi gösteriyor belediyecilik alakaları yok torpilci cengizcik ve berivancik el altı kiyakcilik yaparZ7-2 de olabilir
Vip sanki halk için değil de bana vip müşteriler için geldi.Boş insanlar sanki yeni hat açmış gibi gösteriyor belediyecilik alakaları yok torpilci cengizcik ve berivancik el altı kiyakcilik yapar
Boş insanlar sanki yeni hat açmış gibi gösteriyor belediyecilik alakaları yok torpilci cengizcik ve berivancik el altıZ7-2 de olabilir
Bilmiyorum ama apt.al olmasa bir insan z3 açtık derdiBu hatları güzergahı kim düzenliyor bu kodları kim veriyor? Hangi şube başkanı veriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.