garajın kapasitesi kaç araç?D tipinde araçlar şuan yüksek ihtimal ordan başlayacak
garajın kapasitesi kaç araç?D tipinde araçlar şuan yüksek ihtimal ordan başlayacak
Net bilmiyorum kaç tane araçların çoğu arzali olduğu için BMC ve diğer servislerde yattığı için şuan sorunsuz bir sekilde devam ediyorgarajın kapasitesi kaç araç?
Yeni gelen otobüslerin kaçı şuan sefere hazır?Araçlar bazıları asiste görünüyor artık
21 AHE 2** 21 AHE 3** serisi ile Isuzu 21 AHE 4** serileri asiste görünüyor şuan hala plakasi takılmayan araçların olduğu bugün bile duyduk
Yarın net olacak çıkarsa garajdan bilgiler yarın çıkacak belediye başkanı son dk sorun çıkarmaz ani birşeyler değişmezse sorun cikamazlarsaYeni gelen otobüslerin kaçı şuan sefere hazır?
İsuzuları ben hiç görmedim. Beyaz bmclerde cezaevindeki garajdaydı en son. Şuan ne kadar araç var tam sayı bilmiyoruz.Diyarbakır'daki yeni otobüslerin fotosunu çekebilecek bir babayiğit yok mu? Özellikle Isuzuları çok merak ettim
Temsili görselde Isuzu Citiport fotoğrafı kullanmış yine belediye. Umarım BMC Procity TR'lerin yanında Isuzu Citiport'lar da şehre gelmiştir. Diyarbakır'ın değişik otobüs markalarına da ihtiyacı var artık.Diyarbakır’da 49 otobüs yarın hizmete giriyor!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sorununa çözüm olacak 49 otobüsün yarın hizmete gireceğini duyurdu.
Diyarbakır’da uzun yıllardır süren şehir içi ulaşım sorununa can suyu olacak yeni otobüsler gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin 2025 yılı içerisinde aldığı otobüslerden bazıları gelmeye başladı. Büyükşehir yaptığı açıklama ile toplu taşımada hizmet vermeye başlayacak 49 yeni otobüsün tanıtımı yapılacağını duyurdu.
Diyarbakır Belediye Otobüs Ulaşım
DİYARBAKIR ULAŞIMINA 49 YENİ OTOBÜS
Özellikle artan nüfus nedeniyle kent ulaşımına ciddi bir kriz yaşanırken, yeni alınacak otobüsler ile vatandaşların giderilmeye çalışılacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'un katılımıyla toplu taşımada hizmet vermeye başlayacak 49 yeni otobüsün tanıtımı yapılacak. Tanıtım, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Doğalgaz Dolum İstasyonu’nda (D Tipi Cezaevi yanı) yarın (27 Mayıs) saat 10:00’da yapılacak.
Diyarbakır'a 8 Yeni Otobüs Geldi 7'Si Körüklü!
GÜZERGAHLAR YARIN AÇIKLANACAK
Ayrıca 49 yeni otobüslere yarın şehir turu yapıldıktan sonra hizmete girecek. Otobüslerin hangi güzergâhlarda çalışacağı ise yarın belli olacak.
80 OTOBÜS HEDEFİ
Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, otobüslerin belirli aralıklarla belediye tarafından teslim alınacağını açıklarken, hedeflerinin yılsonuna kadar bu sayıyı 80’e çıkarmak olduğunu ifade etmişti
Ayrıca kent ulaşımında faaliyet gösterecek yeni otobüslerin renginin beyaz olarak açıklanmıştı..
Kaynak, mücadele gazetesi
Muhabir: Remziye ÇELİK
Belediye belediye değil milletim belediyesi halk için çalışır bizimki özel halk otobüsleri başkanı encümen yapmış iki de bir zam ve kendi hatlarını rezil insanlara veriyorİsuzuları ben hiç görmedim. Beyaz bmclerde cezaevindeki garajdaydı en son. Şuan ne kadar araç var tam sayı bilmiyoruz.
Evet var adam gibi bir belediyecilik olsa bugünTemsili görselde Isuzu Citiport fotoğrafı kullanmış yine belediye. Umarım BMC Procity TR'lerin yanında Isuzu Citiport'lar da şehre gelmiştir. Diyarbakır'ın değişik otobüs markalarına da ihtiyacı var artık.
Isuzu citiport 12m de var ama çoğunlukla bmcBelediye belediye değil milletim belediyesi halk için çalışır bizimki özel halk otobüsleri başkanı encümen yapmış iki de bir zam ve kendi hatlarını rezil insanlara veriyor
Yakın zamanda daha da kötüye gidecek
Berivan koyun diye cengizcik diye birini almışlar adamlar el altı kiyakli şoför kendi ailelerine ulaşım veriyorlar rezil herifler
Yakında özel halk otobüsleri belediyenin bazı hatlarını daha verecekler görürsünüz
Evet var adam gibi bir belediyecilik olsa bugün
Mercedes ve BMC servisi aynı gelmez ikisinden biri
Sonra Isuzu servis hizmeti veren iki kurum var
Otokar yetkili servisi bir kurum
Man bir kurum
Temsa servisi sıkıntılı olmaz
Iveco zaten Otokar olmaz
Servis yükünü dağıtması lazım BMC hiç istemeyeceğimiz marka kalitesiz olfugu için servis de 100 den fazla yatıyor ya da 150 kadar araç sözde tamir özde edilmeyen araçlar gidip geliyor
Yolda Allah'ın her günü kalan araçlar var iki katı ücret alınıyor
BMC leri elden çıkarıp yerine yenisi alınsa yıllık servise verilen para ile 110 ile 150 arası modellere göre sıfır araç alınır rahatlıkla
Araçların bazıları üstündeki süsleri ile turdan sonra hemen sefere başladı bile.ISUZU’lar interliner ve yeni kasa citiport .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.